Det är på Östermalm det händer

Happy Friday huns! Är det bara jag eller är feelingen idag på topp? Nog för att jag älskar mitt jobb, kanske lite för mycket? För dagarna har blivit oerhört långa jämfört med vad jag är van vid. Så idag ser jag fram emot att sluta tidigt (det faktum att jag tycker att 17 är tidigt säger ju allt), traska iväg från kontoret och möta upp ett gäng för en riktig AW. För numer är det ju faktiskt det - after work. Ihhhh!

Från gårdagens inlägg med det totala hemma-ihop-koket, som faktiskt blev riktigt gott, tänker jag att vi idag gör det motsatta. Så här kommer ett restaurang-tips.
I Onsdags var jag faktiskt på en dejt. Vi hade bestämt att vi skulle äta middag tillsammans, dock var vi lite sena på att boka bord, så stället vi skulle till blev fullbokat. Så jag frågade en mäklar-kollega efter bästa middagsstället i området och fick svaret Daphne's.

Jag hade aldrig hört talats om det innan, men åh vad glad jag är att vi hamnade där för det var verkligen så otroligt gott! Och så otroligt mysigt ställe med för den delen. Rekommenderar verkligen! Jag beställde in deras grillade röding med chablissås, ramslök, sparris och forellrom. Mm, mm, mmm säger jag bara!!

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin,
Men åh, det låter verkligen underbart gott! Hehe, jag tyckte halv fyra var jättesent när jag började på mitt nya jobb men nu tycker jag att det är en okej tid att sluta....
hannafialotta.blogg.se
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh så mysigt med dejt, hur långa dagar jobbar du för det mesta? 😊 kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin