Det är över

Mina damer och herrer, dagen är här! TentaP är officiellt över (för den här gången). Känslan när jag klev ut ur tentasalen går inte att beskriva. Eller jo, först och främst var den lika med sjukt kissnödig. 2 stora koppar te, en flaska vatten, en liten kissblåsa och 3,5 timmes stillasittande - you do the math, haha! Men efter det, mm-mm-mmm!

Efter det unnade jag mig att verkligen ta mig tid att göra det jag ville. Ett riktigt långpass på gymmet där jag hade tid att göra allt jag kände för, stretcha och bara köra utan press att ta mig tillbaka till plugget. Efter det en riktig långdusch. Vi snackar tvätta håret, inpackning, raka benen, plocka ögonbrynen, smörja in hela kroppen - japp hela kittet. Så galet skönt!

Sen har jag tillbringat hela kvällen med att försöka få ordning på min lilla lägga. Med tanke på att jag kom hem 23:30 efter 3 veckor på resande fot och sen har tillbringat de två nästkommande dagarna med tentaplugg och faktiska tentor, så kan ni nog förstå kaoset. Väskor och kläder över hela golvet, smutsdisk på alla bänkytorna i köket, julsaker kvar i hela läggan och ja - kaos. But not anymore. Nu är det äntligen lite ordning och reda. Och nu är jag äntligen fullkomligt ledig. Hör ni hur skönt??

Gillar

Kommentarer

Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Härligt!! Njuuut <333
nouw.com/ebbasalomonsson
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229