Dessa highs and lows....

Godmorgon hjärtan! Måndag alltså? Förra veckan vaknade jag taggad på livet (trots att larmet ringde 05:45), idag not so much. Om ett par timmar ska jag in till skolan och hålla redovisning, och ja, ni vet precis hur mycket jag hatar det. Dessutom har jag en precis lika stor en imorgon med... Oh happy day.
Jag önskar så att jag hade något kul att skriva om, något inspirerande att dela, men jag insåg igårkväll att jag har inte tagit en enda bild under helgen. Helt ärligt har jag haft en riktig low. Hemlängtan? Eller något annat? Jag kan inte minnas att jag någonsin haft sånna här highs and lows i mitt liv tidigare.

Under förra veckan var livet verkligen på topp och jag älskade varenda sekund. Klipp till att jag i Lördags knappt kom upp ur sängen och när jag väl gjorde de så gick jag sen konstant runt med känslan utav att vilja gråta men utan att veta varför. Det följt utav att jag igår tillbringade 6 timmar på Espresso House med att förbereda redovisningarna och opponeringarna resulterade, som ni kanske kan förstå, i noll kul saker att bjuda på.

Så nu släpper vi förra veckan och kikar framåt i stället. Hoppas ni får en fantastisk Måndag finingar <3

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Trist med svackor. Men som du skrev, man får blicka framåt.
nouw.com/artist
Linda
Linda,
Jag hejjar på dig! <33
lindaviktoria.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229