Därför hatar jag torsdagar

Tb till en dag man faktiskt hade ögonlockar och inte bara ett klot till huvud
SÅ blev det precis en sån där torsdag… Fy säger jag bara!

När jag vaknade imorse tyckte jag att jag kände mig konstigt tung i huvudet, men tänkte inte så mycket mer på det - förens jag kom in på toan och fick se mig själv i spegeln. Mina ögon var helt alldeles igensvullna! Nej fyy!
I jakt på något dämpande började jag bli sen till jobbet, så jag drog på mig ett par byxor och pressade ned fötterna i mina vanliga sneakers. För jo, tydligen var fötterna också svullna, likaså mina händer och ben, för resten av dagen har jag varit sååå orolig över att spräcka mina byxor.

Hurvida det är en reaktion på vaccinationen jag fick igår inför Thailand, vattenfyllnad efter de 5-6 liter vatten jag drack igårkväll (jag överdriver verkligen inte) eller något helt annat vet jag inte. Tack-o-lov började det lägga sig vid lunch och har nu dämpats till 99%.

Så efter en lång dag och ett par dåliga besked (det slår aldrig fel…) är jag redo att släppa allt detta bakom mig och framkalla lite endorfiner innan jag får lämna denna torsdag bakom mig. Vad skulle jag göra utan mina fantastiska Zumba- och CXklasser?? Nej tack, för dessa ljuspunkter!

Hoppas er dag har varit betydligt bättre och att ni får en fantastisk kväll! <3

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Asså, hatar det verkligen! Du kommer i alla fall på det i tid. Själv börjar man fundera på varför man gått upp så mycket och plötsligt förstår man det sen 😉 Kram
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Tack fina du! <3
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin