Dags att sälja lägenheter

Godmorgon Hjärtan!! Hur mår ni? Är ni taggade på den här Fredagen? Själv är jag så laddad att jag håller på att spricka. Jag tror helt ärligt inte att ni förstår hur mycket jag har sett fram emot den här dagen. Min första som mäklare! Alltså, ihhhh! Det nästintill bubblar inom mig! Tänk att jag ÄNTLIGEN ska få komma igång. På riktigt!!

Jag har precis kommit hem från min löprunda och ska precis hoppa in i duschen. Jag ångrar nästan att jag inte har köpt någon slags first-day-kavaj eller liknande, för just nu har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Haha! Så himla löjligt, I know. Men ändå. Man vill liksom ha på sig något speciellt. En riktig power-outfit liksom. Det behöver jag lite idag, för min to-do och mitt stora fokus är att så fort jag kommer in till kontoret ska jag börja ringa en massa samtal och se till att boka (minst) ett möte. Wish me luck!

Jag kan ändå inte riktigt förstå det - jag fick alltså min registrering igår? När jag ringde Mormor igår för att berätta så frågade hon vad jag nu skulle göra. ”Börja förmedla” svarade jag lite frågande. ”Nej, men ikväll. För du ska väl ut och fira?”. Mitt svar blev ”Nej, inte direkt”. Men så precis efter att vi la på hörde Ella och Richard av sig och sa att dom satt nere på Strandvägen om jag ville komma förbi och ta ett glas. ”Man blir ju inte registrerad varje dag” som dom sa. Så himla trevligt! Solen sken, det var varmt (trots att jag var barbent) fram tills efter åtta och jag drack ett glas bubbel. Hör ni hur trevligt? På vägen hem plockade jag dessutom med mig sushi hem då Mamma swishade över en hundralapp för att jag skulle få fira med något gott. Förstå att jag somnade mätt, glad och lycklig i hela själen!

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Stort Grattis!!!💜💜💜
nouw.com/artist
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ett riktigt stort grattis och lycka till i framtiden
nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229