Dagens träningspass

Det finns hopp! Det finns ljus i tunneln!
Igårkväll var det som att en (halv) polett trillade ned. Så istället för att vara säker på att jag skulle faila, har jag nu kommit till insikten att det finns en liten (liten!) chans att jag klarar tentan. Beror säkert på all eran pepp och alla era fina kommentarer!
Jag lämnade imorse lägenheten i det totala kaoset jag skrivit om. Som perfektionist ogillar jag verkligen oreda och kan få panik och vilja krypa ur mitt egna skin när det är kaos runt omkring mig. Innan har det varit hanterbart genom att jag kunnat räkna ned dagarna och tänkt att jag tar det sen, men nu höll det verkligen på att ge mig psykbryt.
Så det var verkligen skönt att stänga dörren bakom mig och åka till skolan där jag hela dagen har suttit och pluggat tillsammans med gänget. Till skillnad från i Fredags när jag höll på att ge upp, kasta grejer omkring mig och säga upp mig från min ståndpunkt om att jag egentligen är rätt så smart, så har jag idag istället suttit och gjort high fives med Alex var och varannan minut eftersom att vi ÄNTLIGEN börjar fatta. Så ja, en liten, liten chans att vi klarar det!

Så det firade jag med ett pass på gymmet. Ett riktigt roligt ett! Bara lek och noll press eller stress, bortsett från det faktum att gymmet stängde 6 (hur är det ens möjligt??). Skriver passet nedan =)
Nu har jag precis kommit hem och satt mig i soffan medan Richard står i köket och förbereder maten. Så underbart! Och vad som är ännu underbarare är att han har städat! Förstå min lycka! Det är fortfarande långt ifrån rent och prydligt, men jag kan liksom andas igen, haha! Kan ni förstå vad jag menar?

DAGENS PASS

40 minuter på crosstrainer (fastnade i en bra film, haha)
3 set: 12 x utfallssteg bakåt med hopp höger ben, 12 x utfallssteg bakåt med hopp vänster ben, 15 x chrunches med viktplattspress
3 set: 25 x rumppressar, handstående med 8 stycken enhandslyft
3 set: 8 x bensänk från huvudstående + lite stretch
3 set: 15 x outer thigh i maskin, 10-15 armhävningar

(Ingen press, inget speciellt fokus, utan bara 100% kul)

Gillar

Kommentarer

cekarlsson
cekarlsson,
U go girl!! 😚👊
nouw.com/cekarlsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack söta!! <3
nouw.com/matildaberlin
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Åh lät riktigt härligt! 😊
nouw.com/deniseeelarsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen med =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin