Byter utbildning

Godmorgon Måndag! Ny vecka - nya mål var det va? För mig är det verkligen precis vad det är.
Den här veckan lägger jag mitt vanliga plugg lite på paus (ångesten när jag ska försöka ta igen allt jag missar...) och ska istället sätta mig i en helt annan skolbänk, nämligen SAFE. Jag vet inte om ni vet vad det är, själv hade jag aldrig hört talats om det innan, men för att få jobba på SATS behöver man ha en teoretisk utbildning inom träning - vilket jag inte har.
Så det jag nu ska göra från typ 8-20 Måndag tills nästa Onsdag (yes, det inkluderar helgen med...). Lite som en PT-light skulle man kunna säga.
Är verkligen så himla taggad på att lära mig mer om hur kroppen funkar, vilka resultat träning ger och hur man ska tänka kring och runt! Men det där med att sitta still hela dagarna, nej fyyy! Inte så sugen på det!

Så det är mitt mål för veckan: fullt fokus på SAFE-utbildningen. Vilket är erat? =)

Gillar

Kommentarer

kovacevic
kovacevic,
Men åh vad roligt för dig med en ny utbildning! Det kommer gå galant tror jag <33 Mitt mål för veckan är att inte skjuta upp min svenskauppgift, vilket är lättare sagt än gjort då jag har NOLL motivation till att göra färdigt den...
nouw.com/kovacevic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste! Är verkligen superintressant!! Åhh så bra mål! Stort lycka till fina <33
nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,

Åh,vad roligt,ibland behöver man pausa <3

nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jättekul! Är egentligen jättestressad över att missa skolan, men är så taggad på det här =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin