Bland bröst och snorpapper

Hade mycket hellre suttit där

Den här dagen kan sammanfattas med 4 stycken ord: snorpapper, nysningar, boobs och inproduktiv.itet
Planen var att jag tidigt skulle gå bort till Täby Centrum och sätta mig på Espresso House (kan nog snart räkna mig själv som stammis där, haha) och verkligen plugga arslet utav mig. Eftersom att Richard är borta hela veckan och bara kommer upp i helgen ville jag försöka få så mycket som möjligt gjort så vi kunde mysa hela tiden han är här.
Min kropp ville då något annat!
Det är verkligen fint när vinterns första förkylning och PMS sammanfaller samtidigt. Speciellt med tanke på att jag aldrig brukar ha några PMS-symptom. Men här sitter jag med en bottenlös mage som kan äta precis vad som helst och världens ömmaste boobs. Och omringad av snorpapper... Sorry för den bilden!

Som ni förstår har jag då inte tagit mig bort till EH eller knappt öppnat statistikboken (sämst jag är...). Tack och lov är det ingen värre förkylning än just en massa snor (hur mycket får det ens plats i en liten näsa??) så imorgon har jag bestämt att jag ska vara helt återställd igen, haha! Tro det eller ej, men det brukar faktiskt fungera så nu kör vi på det!

Hur har eran dag varit?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Ljuva Julia,
jag har en smygande förkylning nu, de är hemska när de aldrig riktigt bryter ut liksom! Usch! Hoppas du kryar på dig riktigt ordentligt och inte får värre PMS än nu.
ljuvajulia.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men fyy vad jobbigt!! Då vill man liksom bara bli av med den... Nästan så jag önskar att du får bli sjuk, haha! Men bara nästa 😉 Tusen tack finaste <33
nouw.com/matildaberlin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Skönare sätt att plugga på är verkligen fik!
nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det är ju verkligen det! <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin