Bästa tipset för en lyckad Nyår

Kan det vara så att i år var det bästa nyårsfirandet? Möjligt! I alla fall var det länge sen det var så bra. Anledningen? Eller snarare kanske Hur lyckades vi? Jo, genom att köra på temat 110% krav- och förväntningslöst.
Jag tror till hundra på att allt blir vad man gör det till, men sätter man alldeles för höga förväntningar på kvällen (vilket man ofta gör på just Nyår) så blir man så lätt besviken. Och det orkade vi verkligen inte med i år!

Så i sista sekund bestämde vi det mesta. 4 tjejer, 3-rätters, 2 hemkockar (eller snarare studenter på CSN-budget, haha), 1 lägenhet och ett par flaskor bubbel. Svårare än så behöver det verkligen inte vara!
Vid 6-tiden traskade jag hemifrån och iväg till Sofia. Där började jag och Agnes fixa förrätten, medan dom andra fortfarande gjorde sig i ordning.
När det kommer till maten körde vi på samma koncept där - enkelt och kravlöst.

Förrätt
En variant av toast Skagen.

Varmrätt
Kycklingfiléer vi stekte upp med vitlök, olja och svartpeppar, potatisgratäng, bea och en sallad.

Efterrätt
Beownie med vispad grädde, toppat med hallon.

Sen tillbringade vi kvällen med att äta maten (som verkligen blev sååå god), prata och skratta en massa, dansa och spela spel. Ett tips om ni vill ha ett oklart, men sjukt kul, partyspel - ipuke. (En app). Jag vet, det låter illa. Och spelar man enligt reglerna så ja, då är det det med. Men byter man ut shotsen mot bara klunkar istället så blir det riktigt kul.

Strax innan 12-slaget sprang vi iväg till klinten (vid Domkyrkan) och fick då se hela Visby innerstad lysas upp av fyrverkerierna när klockan slog. Helt otroligt! Dock blev vi inte kvar där särskilt länge då del två i våran firande-plan var att dra ut. Och med tanke på att det basically bara finns ett enda öppet ställe på vintern ville vi komma innan kön (vilket vi gjorde). Resten av natten dansade vi. Dansade, dansade och dansade (woop woop)! Vid 5-tiden snubblade jag och Agnes in genom dörren hemma. Så ja, helt klart en bättre kväll!
Inga krav, inga förväntningar - bara sjukt kul!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh uuuunderbart ❤️ Gott nytt år finis ❤️ Kram
nouw.com/happym
malinkirstine
malinkirstine,
Gott nytt år min fina vän <3
nouw.com/malinkirstine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229