Att vara singel - 10 saker jag lärt mig av det

1. Jag behöver inte längre övertala någon till att resa. Tidigare var det månader av övertalningsprojekt, planeringar, besked från arbetsgivare och yada yada yada. Nu är det bara att bestämma när, var och sen åka. (okej, nu behöver man övertala UD, typ haha, men ni fattar grejen).

2. Man utvecklas så otroligt mycket som person. Plötsligt har man ingen att luta sig mot och plötsligt kan man inte räkna med att någon annan skall lösa något. Man tvingas bli en powerwoman som kan allt!

3. Jag är en kramig person. Och när man inte längre har en partner att krama på hemma behöver man ibland göra det på andra. Finns få saker som är så kul som att se chocken i en persons ögon som inte förväntar sig en riktig gos-kram, haha!

4. Som singel träffar man mycket mer människor. Både på genom dejter och det faktum att man ofta är ute mer. Aldrig någonsin har jag lärt känna så många olika personer som jag har de senaste månaderna - och jag älskar det!

5. Det är så mycket lättare att inreda snyggt! Jag behöver liksom inte längre ta hänsyn till vad någon annan vill ha kvar för möbler eller sätta upp för tavlor som inte alls matchar resten.

6. Få saker är så avtändande som ett dåligt hångel. Eller någon som är riktigt packad för den delen. Kanske lite TMI, men snälla killar - öva på era games.

7. Den som vill bli tillsammans med mig får helt enkelt acceptera det faktum att han aldrig kommer att få ha sin mat ifred igen. Jag är en sån som alltid smakar en liten tugga (och med liten menar jag faktiskt liten). Jag kan till och med hetsa att den jag är med skall beställa in eller köpa något jag själv är sugen på att testa men inte vill ha en hel utav, haha. So sorry, men jag kommer vilja ta ett litet smakprov. Så enkelt är det.

8. Det är inte lika lockande att sitta hemma. Förut kunde jag tillbringa varje kväll i 2 veckors tid hemma i soffan eftersom att jag hade min (dåvarande) bästa vän vid min sida. Nog för att jag är rätt så rolig (hehe) men fjorton kvällar enbart med mig själv, nja... Därför kommer jag ut och gör mycket mer grejer.

9. Äntligen prioriterar jag mina vänner så högt som dom förtjänar. I alla fall nästan. För att fortsätta på punkten ovan så finns det också mer tid och rum för just mina älskade vänner. Att dom stått ut med mig åren innan är jag dom evigt tacksam för, så nu är det payback time =)

10. Så mycket mindre stress! Jag bestämmer helt själv hur jag ska lägga upp min dag och behöver aldrig skynda mig hem för att någon väntar suckandes i soffan. Vill jag ta en extra vända på stan, då gör jag det. Vill jag stanna en halvtimme extra på gymmet, då gör jag det. Vill jag se klart filmen och äta middag halv tio istället, då gör jag det. Jag bestämmer = så mycket mindre stress!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Det är så bra punkter du tar upp! Så grym att du ser så mycket positivt i att vara singel Kraaam 💕
nouw.com/emmamehrali
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så bra saker att tänka på när många singlar bör kunna njuta mer än att klaga hahah <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229