Att laga en relation

Jag måste säga att jag bara älskar den här staden mer och mer! Tänk att man kan gå från att ha absolut noll förväntningar till att totalvända och älska stället. Tänk att världen kan vara så otroligt vacker va? Och tänk att jag får chansen/möjligheten/äran att uppleva den? Är så tacksam!!

Imorse startade vi dagen med hotellfrulle. Det ingick egentligen inte i våran bokning (rummet skulle då kosta 2000 kronor mer) men vi bestämde oss för att unna oss det idag, och sjukt nog kostade det då bara ungefär 100 svenska kronor per person. Så värt!!

I vanliga fall brukar jag vara den som läser på, pinterestar och skriver listor på vad man ska se. Men i och med allt plugg och alla måsten jag haft på sistone så valde jag att lämna över det till Wilma. Min egna lilla reseledare, haha! Så hela dagen har vi...

... shoppat. Eller vi och vi. Wilma har medan jag har stått brevid och sett på, haha! Tydligen inte på shopping-humör.

Haha, nejdå. Visserligen blev det ett par timmar i olika butiker (inte mig emot) och visserligen fyndade hon en massa fint. Men efter det har vi gått runt och sett en massa fint. Och förstå min lycka när jag hittade en julmarknad mitt i Dublin Castle! Jag hade hört innan att den skulle vara där, men hade helt glömt det. Så mycket mys!

Och att få göra det här med henne 👆🏼 - det kan ju verkligen inte bli bättre. Som jag nämt innan så har vi våran åldersskillnad mellan oss. 8 år gör ändå rätt så mycket i ett syskonförhållande. Det tar många år innan man ens kommer i något som liknar samma livsstadie. Och det glappet har verkligen gjort sig påmint innan. Men här och nu, i världens mysigaste julstad, är vi närmre varandra än någonsin. Och vet ni vad det bästa är?? Vi har fortfarande hela dagen kvar här innan vi sen åker tillbaka hem - tillsammans.

Hur är livet hemma? Har Lördagen varit bra?

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Alltså hur mysigt?!❤️❤️
nouw.com/artibus
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh vilken mysig stad alltså och så mysiga ni är i denna stad, helt fantastiska! <3 Kram vännerna!
nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229