Alla länder jag besökt - Q/A lately

Som ni vet så ÄLSKAR jag att resa. Men samtidigt så fullkomligt hatar jag det. Hela processen med att packa, packa upp (eftersom att jag alltid överpackar), packa ned allt igen, städa och lämna lägenheten (nästan alltid på gränsen till sen), transportera sig, kånka på väskor och sen göra allt på repeat på vägen hem igen. Nej FY! Hata, hata, hata. Och det har varit basically hela min dag.

Är fortfarande dessutom. Just nu sitter jag på pendeln påväg ut till Märsta där vi ska bo inatt. Så under tiden tänkte jag passa på att svara på ett par av era frågor =)

Har du koll på hur många gånger du varit utomlands?? Skulle vilja ha en lista på alla ställen du varit på!😍
Antalet gånger - nej. Det har jag ingen som helst koll på. Däremot har jag en lista med alla länder. Here goes:

Sverige
Danmark
Tyskland
England
Grekland
Frankrike
Spanien
Tunisien
USA
Förenade arabemiraterna
Maldiverna
Thailand
Kina
Norge
Malta
Italien
Vatikanstaten
Finland
Nederländerna
Japan
Belgien
Marocko
Indonesien
Tjeckien
Island
Lettland
Estland
Vietnam
Ungern
Nya Zeeland

... och imorgon kan ni lägga till Irland. Yay!

Förstår inte hur man kan lära sig äta sushi, har du några knep?
Jag hade en liten rutin under många års tid. Varje gång Mamma och Pappa åt det hemma, jag var på en buffé eller fick chansen av någon annan anledning lovade jag mig själv att smaka. Så tag tog en bit på tallriken, grimaserade, stoppade den i munnen, grimaserade, tuggade, grimaserade ännu större, svalde ovh sänkte ett halv glas cola, haha. But obviously så funkade det för idag säger jag aldrig nej när någon säger Sushi =)

Åhhh vart ligger det?? <33
Bullar & Bröd (som vi var och fikade på igår) ligger på Valhallavägen 65. Alltså preciiiis vid KTH. Och som ni kanske förstod på inlägget igår så kan jag VERKLIGEN rekommendera det!

Jag är också en framtvingad morgonmänniska, känner dock att det är jobbigt under vintern när det är mörkt ute hela tiden. Hur gör du för att behålla morgonrutinerna? 😊
Då är du verkligen inte ensam! För var dag som går blir det bara svårare och svårare att ta sig upp, och det tar bara längre och längre tid innan jag kommer ut. Men helt ärligt har jag bara ett enda tips: Just do it! Ställ larm och håll dina rutiner. Inga undantag!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag säger som Lilly herrejäklar!!!! Jag sitter här med en öppen mun haha, jag som tyckte jag hade varit i många ländern tar tillbaka det nu haha. Så häftigt att du har besökt så många länder <3 <3
nouw.com/emmamehrali
artibus
artibus,
Exakt detta inlägg jag ville se!!! kunde aldrig föreställa mig hur mycket du rest? Finner knappt ord haha. OMG!! Du får följa med mig till Dubai nästa år när syrran bor där 😘
nouw.com/artibus
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229