Åker från en resa direkt på nästa

Godmorgon finingar! Hoppas ni har haft en helt otrolig helg! Ingen kan nog ha missat att vi haft en i alla fall. Men nu är det dags att åka hemmåt. Och med hem menar jag verkligen hem. Flyget lämnar Dublin vid lunch, landar på Arlanda 16:35 och planet hem till Gotland går sen 17:40. Lite lätt tight. Håll tummarna för att vi hinner med det, för i sånna fall får jag äta middag hemma i mitt barndomshem på min älskade ö. Ihhh vad underbart!!

Våran sista kväll här i Dublin tillbringade vi med att först äta ”äkta” Irländsk mat på en pub. Jag tog en Guinness Beef Pie och Wilma en Traditional Cottage Pie som vi sedan delade femti-femti på. Så gott!!

Efter det promenerade vi varv efter varv i staden. Jag har ju skrivit att det är helt otroligt vackert i mörkret, men jag tror inte riktigt att ni förstår skillnaden. Så jag tog två bilder på exakt samma ställe (The Custom House) - den ena i dagsljus och den andra i mörker. Dom lyser alltså upp hela byggnaden. Magiskt!

Psst! Om ni skyndar er in på min insta kan ni se storyn där man också ser hur ljuset rör sig.

Det är heller inte bara en byggnad. Nej, nej. Vi såg 4 olika upplysta på det här sättet och jag är helt säker på att det är så många fler. Som sagt - magiskt!

Tre dagar här = sex inlägg minus dom två för min adventskalender (ni har inte missat att vara med och tävla om en helt otrolig vinst från Urbanista va?? I sånna fall är det bara att scrolla ned lite) och Veckans lista. Det betyder totalt fyra inlägg, vilket är alldeles för lite. Så ni får helt enkelt stå ut med det kommer komma betydligt fler, hihi!

Hoppas ni får en fantastisk start på veckan! Puss <3

Gillar

Kommentarer

Jasmine
Jasmine,
Vilka fina bilder från din och systers resa till Dublin!
Kram
rosanatt.blogg.se
megkaup
megkaup,
haha, stället du tagit kort på på den upplysta byggnaden ligger seriöst 50m från där jag jobbar. vi kunde ju tatt en fika! 😅
nouw.com/megkaup
megkaup
megkaup,
customs house alltså 😉
nouw.com/megkaup
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229