5 tankar just nu

I samarbete med Tandblekning.co

Det här med inredning...
Trots att jag fullkomligt älskar min lilla studentlägga är det en massa jag vill ändra. Jag är fortfarande inte hundra procent nöjd med sakerna på byrån, hörnet brevid eller matbordet i sig. Men samtidigt är frågan - är det någon idé att lägga pengar på sånt just nu? Hur länge ska jag bo här? Hur lång tid tar det innan jag hittar något nytt? Hur kommer det se ut och funkar mina saker där? Så himla många tankar, haha!

Jag är så sugen på att spela sällskapsspel
Hur underskattat är det liksom inte? Hemma brukade vi vara rätt så bra på att bara dra igång ett någon kväll, men nu var det verkligen länge sen. Det var liksom så mycket lättare när vi var 3 systrar under samma tak och en Mamma man kunde övertala, än nu när man bor själv. Det närmsta jag kan komma är att lägga en patians haha!

En ångest jag har inför att börja jobba
... bortsett från själva grejen med att faktiskt behöva gå till jobbet (som jag kommer sakna att vara student och själv kunna välja att inte gå på föreläsningar för att man vill göra något annat, haha) är att inte kunna klä mig precis som jag vill längre. Äntligen har jag börjat bli modig i mina outfit-val (och jag ÄLSKAR det) och egentligen vill jag utveckla det ännu mera. Men snart är det kavajer, "mäklar-klänningar" och kostymbyxor som gäller. Ska försöka komma på något sätt att rocka det ordentligt dock.

Jag är inne i ett riktigt härligt ta-hand-om-mitt-utseende-mode
Jag har nog aldrig varit så insatt i hudvård (har dock massor kvar att lära mig), jag använder handkräm, jag vårdar mitt hår osv osv. Och jag fullkomligt älskar det! Jag känner mig liksom fräsch (okej, så gott det går när man är Januari-grå...) inifrån och ut. Jag är dock lite sugen på att testa tandblekning. Någon som testat? Är ni nöjda? =)

I år ska jag hosta semelbak
Precis som jag hade pepparkaksbak och julmys i December så ska jag i år hosta ett litet semelbak-party. Hur mysigt låter inte det?? Dock finns det två saker att reda ut inför det:
1. När är ens semeldagen?
2. Ska man orka baka egna bullar eller ska man helt enkelt köpa färdiga? (Hehe, lat student).

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229