5 anledningar till att livet är freaking awesome

Godmorgon hjärtan! Och godmorgon Fredag!
Jag ska erkänna att det har börjat bli fruktansvärt svårt att ta sig upp om mornarna. För er som undrar så ja, jag ligger fortfarande kvar i sängen och samlar kraft för att ta mig upp. Ge mig ett par minuter till bara. Men bortsett från det är livet på topp! Precis som Philip sa i Måndags så har energin den här veckan varit på topp! Jag tror utan tvekan att det beror på att vi äntligen fick lämna äckel-November bakom oss och kliva in i magiska December.

Det är DECEMBER! I know, det har snart varit det i en vecka (men snälla... Hur snabbt går tiden just nu egentligen??) men jag kan inte sluta vara lycklig över det. Jag tror nog att vi alla helt ärligt led i November. Jag hörde faktiskt att det här var det mörkaste November på många, många år. Visserligen har snön smällt bort och vi är tillbaka till regn idag. But who cares? Det är December!

Idag är det full on jul-mys som gäller! Jag tror inte att ni förstår hur länge jag har sett fram emot det här. Ett år? Nja, kanske snarare typ 11 månader. Men ja, ni fattar grejen. Och ikväll är det äntligen dags! Vi snacka jultröjor, vi snackar pepparkaksbak, vi snackar antagligen ont i magen (säg någon som kan låta pepparkaksdegen va), vi snackar julmusik, mini-julbord och bara en massa mys! IHHHH!

Jag har hittat världens bästa foundation! Okej, jag och jag. Shout out till Sofia. Anyways - den är magisk. Perfekt täckande, men fortfarande tunn och lätt så den bli aldrig kakig. Likaså är den återfuktande, så en torris som mig blir inte spräcklig. Nej, den är verkligen sjukt bra!
(Ni hittar den HÄR)

Jag får börja varje dag med en liten chokladbit! Världens mest fantastiska Mamma har enligt tradition fixat med en choklad-kalender till mig. Hihi! Man blir verkligen aldrig för gammal för en. Dessutom är nog årets den snyggaste ever. Motivet? Minions. Alltså älska!

Om en vecka är jag i Dublin! Nästa Fredag klockan 07:50 lyfter vi från Arlanda och 09:35 landar vi. en hel helg fylld med bara en massa systermys, varm choklad (Wilmas stora krav för att hon skulle åka med) och en helt ny stad att uppleva. Som jag längtar!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Men sååå härligt med december och så bra anledningar!! <3
nouw.com/beattriicee
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Underbart, en chokladkalender är verkligen ett måste! 💓 Kram vännen
nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229