10 saker jag älskar

Innehåller affiliate-länkar

Här kommer 10 saker som jag verkligen älskat på sistone:

1. Diadem! Vem hade någonsin kunnat tro att det skulle kunna vara räddaren under en dålig hårdag? Jag som gav upp allt vad diadem hette när jag var 10 liksom, haha! But now they're back!

2. Mina nya hål i örat! Jag har länge varit sugen på att ta ett till och spontant hände det. Samtidigt som jag stod där funderade jag på om jag skulle ta ytterligare ett, men frågan var Går det ihop med mig som person?? Jag är rätt så attitydlös, så blir tre hål på ett öra för hårt? Men alltså nej, det blev så SJUKT snyggt!

3. Molly Sandén! Jag har inte riktigt lyssnat på henne innan eftersom att jag för det första inte gillar svensk musik och för det andra är lite allergisk mot idol-deltagare (inser nu att jag än en gång blandar ihop henne med Molly Hammars karriär, hehe. Men Melodifestivalen är inte så mycket bättre). Men så fick jag ett infall och har nu plöjt alla hennes låtar på Spotify på repeat.

4. Mitt datorfodral från iDeal of Sweden alltså! Om vi kikar på mina tidigare så hade jag först ett galet fult ett som vi fick ifrån skolan tillsammans med våra datorer. Det här använde jag från 1an på gymnasiet tills förra året (ni förstår ju hur slitet och fult det var...). Efter det har jag haft ett beiget som för det första inte passade, för det andra inte var något speciellt alls och för det tredje blev galet smutsigt. Men nu, nu blir jag glad varje gång jag plockar fram datorn ur väskan, för alltså HUR snyggt är det inte??
(Jag har btw en rabattkod därifrån som jag inte kommer använda själv, så hör av er om ni skulle vilja köpa något så kan ni få den =) )

5. Grönkål! Nejmen hur gott är det inte?? Att jag inte har hittat det på riktigt innan. Jag är själv något utav en kanin (sorgligt nog är sallad något utav det godaste jag vet) och på grund utav näringsfattigheten går det åt väldigt mycket isbergssallad innan kroppen blir nöjd. Add a little grönkål och på en gång känner man hur mycket bättre kroppen mår. Älska!

Bilder: Molly Rustas

6. Den här Thaisoppan som jag hittade inne på Molly Rustas blogg. Okej, det är inte en favorit just nu, eftersom att jag faktiskt inte har ätit den på ett bra tag då jag sålde min stavmixer för x antal månader sen eftersom jag skulle få en ny (det hände dock inte...). Men nu fick jag en i julklapp, så här skall det lagas när jag kommer hem igen!

7. Är ni på jakt efter nya träningstights så kan jag från botten av mitt hjärta rekommendera Queen Mesh Tights från IcanIwill! Jag köpte ett par under förra tentaperioden (tyckte jag var värd det då), och jag har nästintill bott i dom sen dess. Dom sitter verkligen perfekt tight, åker inte ned, har hög midja och är dessutom sjukt snygga. Nej, stort tips!

8. Stilettklackar! Jag vet, märklig grej att ha som favo såhär års. Speciellt med tanke på att jag inte äger några, men jag känner bara att jag MÅSTE skaffa ett par.

9. Podden Två systrar en podd med Alexandra Bring och Victoria Törnegren. Sofia tipsade om den för ett par månader sen och jag har strecklyssnat igenom alla avsnitt. Så himla bra! Gillade ni Livet på läktaren eller Veckans Bläcka eller någon annan podd där dom bara diskuterar livet så kommer ni också älska den här.

10. Lancomês La Vie Est Belle L´Eclat EdT. Under hela mitt liv har jag haft två parfymer. Christina Augileras och en 49-krs från Rusta (hehe). Eller snarare, fram till nu har jag haft två - nu är dom tre (mer korrekt är dom fortfarande två för nu är Rusta ute ur leken). Men snälla vad gott den luktar! Helt klart en stor favorit!!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Omg same med diadem!!! Var iväg och köpte ett för någon vecka sedan och jag är besatt!!! Känner mig som 12 så fort jag tar på mig det, men älskar det ändå haha ❤️ Stor kram finaste ❤️
nouw.com/happym
Ajli
Ajli,
La vie est Belle är min favvoparfym också 😍
ajlimuller.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229