Yoga from hell?

Upptäcksresa, familjeresa, hälsoresa - lite oklart vad detta är. Eller snarare så är det nog det bästa utav alla världarna. Eftersom att jag bor hemma vid min Morbror och hans familj som är mitt i sin vardag, har jag blivit lite tvungen att anpassa mig till deras rutiner. Så skönt ärligt talat. Nog för att jag älskar semester, men på det här sättet får man liksom behålla lite struktur och ordning på dagen.

Tidigare dagar har vi åkt på den ena upptäcktsfärden efter den andra, men idag var dom upptagna på annat håll så jag fick dra iväg på mina egna äventyr. Så jag tillbringade dagen nere i Napier City. Jag hade sett en heldag med shopping framför mig, men staden var betydligt mindre än jag räknat med, haha! Ett par fynd gjorde jag ändå och lite mer shopping kan jag säkert få till inne i Auckland =)

Innan // Efter

När min Moster slutade jobbet headade vi över till en yoga-studio där hon lurat med mig på att köra ett pass. Okej, jag var väl inte direkt svårövertalad, haha! Det första dom frågade när jag klev in var om jag hade kört yoga tidigare. Självklart svarade jag. Well, I was wrong. Jag har kört fitness-yoga innan. Det här var för det första en 90 minuters hot yoga-klass (dvs i en 40-gradig studio). För det andra är jag van att köra pass där instruktören står längst fram och kör med en typ hela passet.
Här då? Nej, nej! Det här var typ som i amerikanska filmer där yogin slår på en gong-gong och plötsligt byter hela rummet position i sync. Här var det visserligen ingen gong-gong, men i samma sekund som instruktören uttalade positionen/flödet på hindi (?, eller vilket språk är yoga-namnen på?) började alla röra på sig, hoppa hit, dubbelvika sig dit. Och jag stod där, längst fram som ett fån, haha!

Kan inte säga att det var min träningsform eller något jag kommer bli hooked på, men det var verkligen sjukt coolt att ha gjort. Jag har testat hot yoga innan, men det här var verkligen brutalt jämfört med det. Både varmare och mer styrke-baserat än flexibilitet. Så sjuuukt jobbigt! Och inte en enda torr fläck fanns det på min kropp.

Så förstå att middagen vi sedan åt på Mexi Mama satt helt otroligt gott! 25 334 steg plus en 90 minuters yoga. Så ja, upptäcksresa, familjeresa eller träningsresa? Väldigt oklart. Och inte bryr jag mig alls, för jag får verkligen det bästa utav alla världar här och nu!

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Maten ser ju supergod ut!
nouw.com/tildablanksvard
Linnealiebig
Linnealiebig,
wow, den maten 🥰
nouw.com/linnealiebig
tinafalkestad
tinafalkestad,
Det lät som yogapasset var riktigt häftigt och jobbigt! Hade nog aldrig pallat de, Haha! Du är så duktig! Maten ser ju hur god ut som helst fina du😍❤️
nouw.com/tinafalkestad
amandassofi
amandassofi,
Vilket yoga pass alltså😅
nouw.com/amandassofi
malinkirstine
malinkirstine,
Vilka bilder! Wow! Ser maaaaagiskt ut <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så mysigt att du stannar med släktingar ändå, då får du ju prova på det riktiga livet där borta hihi <3
nouw.com/celinelundqvists
elinormarias
elinormarias,
Vad använder du för att räkna steg? Eller vilket app ellr vad du nu använder tycker du fungerar bäst? =)
nouw.com/elinormarias

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin