Yoga, Body Buddy och balans i livet

God morgon hjärtan! Och god morgon fredag!!

Som jag längtar efter denna dag! Liksom förra veckan har den här, fram tills igår, enbart bestått av jobb. Egentligen inte mig emot för det har varit fantastiskt kul, and as you know, så älskar jag det. Men som jag varit inne på förut så blir man rätt så trött. Även om jag sover (nästan) tillräckligt mycket och får en timme eller två på soffan så får hjärnan inte den återhämtning den behöver i form av avbrott. Därav är fredag och helg ALLTID välkommen!

Men mitt mål är ju att jobba på det där med balans. Så när det blev lite avbokningar igår passade jag på. Som ni också vet är ju mitt övergripande mål för 2022 att må bättre, bli hälsosammare och få mer energi igen. Den här veckan, och igår, har varit en fantastisk sådan på det planet. Jag känner verkligen det där alla pratar om kring hur mycket bättre man mår i kroppen över att äta näringsrik mat och mindre skit. That’s me.

På lunchen mötte jag upp Ella på Body Buddy på Jungfrugatan (ett av mina absoluta favoritställen) för en myslunch. Så behövligt! Hennes och mitt schema går inte ihop, så att få till något har nästan varit omöjligt. Men till slut så!

Och när mitt eftermiddagsmöte sen blev avbokat unnade jag mig också att smita iväg på ett yoga-pass. Det händer heller aldrig. Både för att jag alltid jobbar så dags, för att jag bara kan boka mig under samma dygn passet är (och då det fortfarande är nyårslöften i luften är alla pass alltid fulla) och för att jag är så kräsen när det gäller yoga-pass. Tyvärr blev jag besviken nu med. Men ändå glad över att jag unnade mig tiden.

Kvällen avslutades sen hemma hos min syster. Då vi skulle ätit middag förra veckan men jag ställde in pga jobb så tog jag med mig lite förlåt-sushi. Efter en catch up (vi har sjukt nog inte setts sedan vi båda var hemma på Gotland över jul), middag och en kopp te, kröp vi upp i sängen och kollade på roliga tik-toks. Jag blir på riktigt inte överraskad om jag får träningsvärk i magen senare idag. Och får jag det inte från allt gårdagens garv kommer jag säkerligen få det från passet på Barrys som jag är påväg till.

Som ni märker är fredagshumöret på topp och idag älskar vi livet!! Hoppas ni med mår lika bra och får en underbar dag!!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin