What do you meme?

Och DÄR har nu även familjen Berlin firat jul hemma på Pilängsgatan. Vi hade verkligen världens mysigaste "julafton" igår. En väldigt kravlös sådan, vilket är lite definitionen av våra firanden. Vi är ju en väldigt liten släkt. Det är familjen om 5 personer och sen Mormor och Morfar här på ön. Utöver det är det Mammas bror med fru och 2 barn som bor på fastlandet (men som innan Corona bodde på Nya Zealand) och Pappas bror med fru och 2 barn som bor i Macau. Så så många blir vi inte när vi ska fira. Men i år fick vi ett trevligt inslag i form av mina föräldrars barndomsvän Bjarne.

Våra julaftnar är som sagt väldigt kravlösa. Risgrynsgröts-frulle, göra sig i ordning, jul-lunch, flytta över till soffan framför granen där julklappsutdelningen tar vid (ett paket åt gången), mys/sällskapsspel, middag och sen samling uppe vid soffan framför film och pussel. That's about it. Och som sagt, det viktiga är bara att vi är tillsammans, sen spelar dag och datum ingen roll.

Måste passa på att tipsa om ett sällskapsspel som Wilma fick i julklapp av Isa. Ni vet Cards Against Humanity? Helt klart ett av mina gemensamhetsspel tillsammans med Kan du ta en HINT. Det har nu kommit en version som heter What do you meme? Samma koncepts som Cards against, men här skall man kombinera en meme med fras. Hur kul som helst! Vi spelade i flera timmar.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin