Weekly Plans

Jag vet inte riktigt varför men idag har jag känt mig lite lätt vilsen. Jag vet knappt vilken dag det är, jag vet knappt hur mitt schema ser ut (Thank God för mobil-kalendern), jag vet knappt vem jag är eller vad jag heter (Thank God för koffein, haha). Okej, nu överdriver jag lite. But you get the drift. Så för att få lite ordning så satte jag mig ned och skrev upp veckans planer, och varför inte dela dom med er??

Måndag
Efter morgonföreläsningen rallade jag hem för att göra mina naglar. So needed! Det blev en lite rosa/nude-ton och glittriga lillfingernaglar. Blev riktigt nöjd faktiskt! Därefter åkte jag in till Hötorget och köttade ett pass BodyCombat. Träningsvärk idag? Check!

Tisdag
Dagen började med en morgonpromenad följt utav fotografering utav ett samarbete. Efter en (tyvärr rätt värdelös) föreläsning är jag nu i Täby Centrum och teachar både en BodyCombat och en BodyJam.

Onsdag
Efter ett morgonseminarium funderar jag på om jag ska boka in mig och köra ett pass på Barry’s bootcamp. Annars är jag lite småsugen på att dra ut och springa. På kvällen ska jag sen förhoppningsvis ut och käka middag med en kompis. Mys!

Torsdag
Jag. Är. LEDIG!! Woop woop! Bortsett från en morgonpromenad (hör ni hur bra jag ändå är på att hålla i förra veckans utmaning?) och någon slags träning har jag inget inplanerat. Jo förresten! Jag och Sofia pratade om att gå på Torsdags-pubben. Det skulle ju faktiskt kunna vara rätt så kul!

Fredag
Morgonträning, skola och sen hem och packa, för klockan 20:00 går Viking Line mot Turku, Finland. Och där är...

Lördag
LES MILLS Live!!! Ni vet det där stora träningseventet jag åker på en gång om året? Det som är lite som julafton för oss Les Mills-peeps? Just det!
Jag tror att jag har 11 träningspass inbokade. Så det är bara att kötta på, njuta och älska den tränings-euforin som är där. På kvällen går båten tillbaka mot Sverige igen. Så det är nog middagsbuffé och sen en totaldäckad Matilda som gäller, haha!

Söndag
Med tanke på Lördagen antar jag att det blir en lugn dag. Vi anländer till Stockholm tidigt på morgonen, så därefter blir det nog mest mys hemma.

Så där har vi den, min vecka. Hur ser eran ut? =)

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Låter som en bra vecka 😊
nouw.com/simonandersson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha också nyfiken på samma som de andra här i kommentarerna, hur ligger allt hår så perfekt när du gör en sån uppsättning??? Och hoppas lördagen blir GRYM!
nouw.com/celinelundqvists
louisemellqvist
louisemellqvist,
Låter som en bra vecka & kul med les mills live 😘
nouw.com/louisemellqvist
lindajanssons ,
Låter som du har en härlig vecka att se fram emot söta du! Och du är lika fin som vanligt smäller av😭😙
lindajanssons.com/
Joanna,
Låter som en bra vecka. Kram
steffanssonsaventyr.blogg.se
artibus
artibus,
Låter verkligen som en bra vecka fina du! Får man se någon bild på de nya naglarna tro 😍 haha men god jul på dig då, hoppas det blir magiskt ❤️
nouw.com/artibus
Yasmine,
Låter som en otroligt härlig vecka som du har halva kvar av nu 😃 Kram <3
yasmissy.blogg.se
artist
artist,
Vad roligt med träningsevent. Själv har jag funderat på att åka på nån av tidningen hälsas kryssningar. Men aldrig blivit av hittils.
nouw.com/artist
Lillymihlte
Lillymihlte,
Underbara du, vilken vecka & vilken tjej! <3 Se nu till att göra den precis så magisk som du vill ha den! <3 Kramis!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Lördagen låter helt fantastisk, fasen vad kul med en heldag med träning alltså!! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin