Weekend update

Det känns lite som att jag har hur mycket som helst att berätta, ibland inget alls. Ibland känns det som att jag har hur många bilder som helst att dela med mig av, ibland inga alls. Idag är, tro det eller ej, en sån kväll när jag har lite av båda. En liten weekend update helt enkelt.

First out: Hur var paddeln?
I Fredags hade min chef (som är paddel-frälst) satt ihop en liten turnering mellan dom och ett annat kontor. Dessutom hade hon hyrt ett par banor och en tränare åt oss nybörjare så vi också kunde få testa. Så kul! Paddeln i sig? Också kul! Jag är absolut inte 110% hooked - än. För det första förstår jag fortfarande inte reglerna, så allt vi gjorde var mer eller mindre att försöka hålla bollen vid liv, haha! Och för det andra behöver man nog ge det ett par gånger om man inte är van vid öga-hand/racket-sporter. Men kul var det verkligen pch jag skulle absolut inte ha något emot att köra igen.

Efter paddeln åkte vi alla tillsammans och åt lunch på Eatery Gärdet. Tips på den! Riktigt god mat och framför allt helt otroliga lokaler. Både uteserveringen och innomhus - riktigt snyggt!

Kvällen tillbringade jag sedan på Hallwylska. Och hörni - tips, tips, tips!! Bortsett från det faktum att drinkarna var sjukt goda (om än så små som drinkar alltid är. Note to self: Beställ alltid vin!) så var feelingen det i särklass bästa. Efter att ha gått igenom en maffig entre kommer man in på innergården där de satt ett stort segel över hela taket. Alltså sitter man inne, även fast man egentligen sitter ute. Så himla mysigt! Speciellt när det sen började regna och man hörde dropparna smattra. Nej som sagt, tips!

Peppar, peppar - ta i allt j*kla trä som finns så blir jagt fortfarande inte bakis. Tvärtom vaknade jag sjukt tagga och gjorde något jag inte gjort sedan corona slog till - jag gick och gymmade. Jag fick alltså feeling till att lyfta tunga vikter, pressa hantlar och sätta mig i olika maskiner. När hände det ens sist? Träningsvärk imorgon? Hell yes!

Efter det fick jag dessutom feeling till att baka bullar. När hände DET sist?
Vem har jag gått och blivit? Haha! Dock blev dom helt misslyckade eftersom att jag bara hade typ hälften av ingredienserna hemma. But hey, det är väl tanken som räknas?

Vad har ni hittat på hitintills? Något kul?

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Åh men vad kul du haft 😍 gött att slippa bli bakis, det har jag inte sluppit på typ 10 år 😂
nouw.com/frulindhamn
Linnealiebig
Linnealiebig,
Såå härligt och den där maten 😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh låter ju som en riktigt härlig helg! Kram
nouw.com/tildablanksvard
Desireekujala
Desireekujala,
Låter ju som ett par riktigt härliga dagar du haft 😃
nouw.com/desireekujala

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin