Weekend recap

I samarbete med Favi.se

Good morning huns!

Ny dag, nya möjligheter som min kollega Richard skulle säga. De närmsta dagarna har jag en massa kul att se fram emot och jag hoppas på lite bra besked på olika plan, so fingers crossed for that. Hur var eran helg förresten? Har ni hunnit njuta av vädret? Man kan ju verkligen inte bli något annat än lycklig av blå himmel och solsken.
Min helg har bjudit på en massa underbart:

Före // Efter

I lördags åkte jag till Mall of Scandinavia för tredje gången i mitt liv. Första gången blev jag vilseledd påväg till bion (vilket var vårat mål med besöket och det enda som var öppet så dags). Andra gången tappade jag bort min bil och letade i panik i över två timmar innan jag hittade den. Och nu tredje gången åkte jag dit själv. Förstå att jag var lite smånervös, haha! Men rent "inte tappa bort mig själv"-mässigt gick det bra. Shopping-mässigt däremot. Trots att jag behövde allt (kläder, skor, inredning, väska mm) så om jag därifrån med enbart en matcha latte. Jo, juste! Jag gjorde mina ögonbryn för första gången någonsin med. Så trevligt!

Efter ett antal timmar åkte jag därifrån med mindre ögonbryn och med en take away-mugg i handen. Istället åkte jag hem, satte mig i soffan med lite gotte och med datorn i knät scrollandes på bland annat FAVI. Jag vill verkligen komma i ordning här hemma snart så sökandet efter resterande inredning is full on. Har ni hört talats om dom förresten? Det är en sökmotor för möbler och inredning. Hur bra? För annars hamnar man ju i det där med timme efter timme på den enda sidan efter den andra. Men här kan man enkelt hitta allt man vill ha på ett och samma ställe. Sånt älskar man ju bara! Dom har till och med sidor för renovering. Så smidigt! Tips tips tips säger jag bara.

Igår var jag faktiskt ledig och visningsfri. Så jag passade på att boka in mig på ett Body Combat-pass på Hötorget som jag annars aldrig kan gå på. Fasen vad jag saknar Combaten! I needs it in my life!
Efter det mötte jag upp @isabylund och Lisa för en riktig söndagsfika. Vi hade alla velat gå till Garba ett tag men inte kommit till det. Så igår var perfekt. Mysigare ställe får ni leta efter! Stort tips på det kan jag säga! Det ligger dessutom perfekt till vid Odenplan. Mycket bra söndag måste jag säga! Eller håller ni inte med?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin