We be brunchin' like

Happy new week guys!

Måndag morgon och sista dagarna innan lite semester. Den här helgen har jag inte gjort något annat än att ladda på med ny energi. I fredags sa jag nej till alla planer (även om jag verkligen, verkligen ville gå på en AW), unnade mig en BodyCombat innan jag åkte hem, duschade, slängde på en ansiktsmask och åt middag i soffan innan jag gick och la mig innan 22. I lördags hade jag också bara två saker inbokade.

Nummer 1 var att än en gång unna mig gruppträningspass. Denna gång GRIT och Combat <-- fy bubblan vilken combo. Fasen vad man är slut efteråt och fasen vad jag älskar det. Och,

Nummer 2 var att bruncha med min syster Isa och vår kusin Jonathan. Han ska nämligen flytta till Thailand i ett par månader för att jobba (förstå hur avis vi var när vi stod i kö utanför restaurangen i total snöstorm och minusgrader) och vi ville passa på att säga hejdå.

Så jag gick direkt från gymmet och vidare till Sthlm Brunchclub som vi satt sikte på. Vi bestämde oss för det för ett par veckor sedan. Till historian hör att man inte kan boka bord, utan det är köande utanför som gäller. Efter att ha försökt äta på Greasy spoon med Lovisa samma tid men för ett par månader sedan så visste jag att väntetiden skulle vara ca 45 minuter, vilket jag förklarade för dom andra. Inga problem konstaterade vi. Det här var då under veckorna när man kunde gå på Djurgården utan jacka. Så var ju då inte fallet i lördags.... Men ingen av oss är den som ger upp i första taget. Rätt så exakt 45 minuter senare kom vi till slut in.

Jag ska erkänna att jag helt ärligt inte vet om det var värt 45 minuters väntan i snö och minusgrader, men gott var det utan tvekan. Yummy! Efter att ha kastat ett öga på menyn var beslutsångesten total så vi körde lite family-style. En acaibowl, amerikanska pannkakor med exotisk touch (det var ananas, kokos, pysalis och en massa annat gotte på) och veckans specialare i form av tryffel-äggröra på surdegsbröd.

Cookie monster shake // Blueberry pie shake

Där satt vi sen i flera timmar och hade det hur trevligt som helst. Soooo needed kan jag säga. Sämre lördagar har man ju haft. Igår lev det en del jobb med både visningar och möte, men avslutade sen med att komma hem och bara landa. Som sagt, så behövligt. Jag vet inte om jag är hundra tillbaka energimässigt än, men känslan idag är ca tusen gånger bättre än den i fredags morse. Så nu kör vi!!

Hoppas ni får en fantastisk måndag! <3

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin