Vinn färg + klipp + olaplexbehandling

I samarbete med Javiera Hernández

Jag har utan den minsta tvekan världens i särklass bästa frisör! Det här är tjejen som var min första riktiga frisör, hon som jag säger ”gör vad du vill” till och vet att det kommer bli sjukt bra, hon som jag gick till i flera år innan hon övergav mig på Gotland och flyttade till fastlandet... Efter det hade jag ett antal år där jag hoppade från den ena frisören till den andra utan att någonsin bli riktigt nöjd. Men så höstas fick jag den bästa nyheten någonsin: Javiera skulle flytta till Stockholm och starta eget. Den lyckan alltså! Helt obeskrivlig! Så numera har jag MIN frisör mitt i Stockholm. BÄSTA!

I Torsdags var jag äntligen på "återbesök" hos henne (mitt andra sen hon flyttade hit) och jag kan inte vara mer än nöjdare än nöjdast. Precis som alltid när jag sätter mig i stolen framför henne säger jag två saker:
- Klipp så lite som möjligt, men så mycket som du behöver.
- Sen har du fria händer.

Eftersom att hon i November fick sitt Mäster-brev vet hon verkligen vad hon pratar om. Så varje gång jag är där ber jag om alla tips jag kan få för att ta hand om mitt trasiga skadade hår. Tips som jag sen lever efter. Sist jag var där var hon tvungen att klippa ungefär 10 centimeter (standard när jag ber en frisör att toppa mig...), men den här gången fick jag höra något jag nog faktiskt aldrig har hört innan: Då tar vi bara topparna va?
Hör ni? Hon behövde bara klippa någon enstaka centimeter. Dessutom fick jag komplimanger för hur mycket bättre mitt hår verkade må, vilket jag själv också tycker. Så ja, hon VET vad hon pratar om!

Innan // Mellan (efter färg och olaplex)

Så när jag kom dit i Torsdags sa jag som vanligt: Klipp så lite som möjligt, men så mycket du behöver. Och sen har du fria händer.
Hennes svar: Jag tänker blont.
Hade någon annan sagt det hade jag sagt Njaaa..., men med henne så sa jag Goooo! And she did! Så till och börja med la hon i slingor. Därefter la hon i en nyansering i schamponeringen vilken sen följdes utav en ordentlig Olaplex-behandling <-- alla som testat vet vilken magi det är! Och därefter avslutades det med klippning (enbart toppning - woop woop!) och lite lockning.
Om jag blev nöjd? Hell to the freaking yes!

Big tip: Jag har så sjukt mycket babyhår överallt, vilket jag fullkomligt älskar (för det betyder att jag har en massa hår påväg ut) samtidigt som jag hatar det (eftersom att jag konstant ser ut som en frissig igelkott, haha). Känner ni igen er? Javiera tipsade då om Evo Shebang-a-bang vilket är en vax-hårspray. Fördelen är att den tynger inte alls som om man skulle ha använt en vanlig spray, utan låter håret vara härligt men lyckas hålla småstråna under kontroll. Så STORT tips!

Nu kommer det bästa utav allt! Ni har möjlighet att vinna en riktig vår-makeover! Ni kan själva få chansen att sätta er framför hon som är världens bästa frisör, få en ny hårfärg, en ordentlig olaplex-behandling och klippning på det. Hör ni vilken dröm??

TÄVLING

Vad du kan vinna: Färgning, klippning och Olaplex-behandling av Javiera på Nook salong i Stockholm (tänk drömmen att under en mini-resa hit passa på att gå till frisören! Du behöver alltså inte bo här utan kan boka in det när det passar både henne och dig).

Vad ska du göra för att vara med och tävla:
1. Leta rätt på posten på min Instagram (@matildaberlin).
2. Delta i tävlingen där.
(3. För ökade vinstchanser dela det här inlägget och/eller posten på insta).

Tävlingen avslutas nu på Fredag klockan 23:59, så missa inte din chans!

STORT LYCKA TILL!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby ,
Vad härligt att du har en sådan bra frisör och så himla snyggt det blev! <3 Kramis
starbys.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Alltså magi på ditt hår och och jag älskar färgen! Så snyggt och hur underbart aty ha en sån frisör? Dröm. Puss<3
nouw.com/emmeliesehlin
Johannagrahn
Johannagrahn,
Guud vad fint det blev, woow!
nouw.com/johannagrahn
beattriicee
beattriicee,
Wow vad fint!!
nouw.com/beattriicee
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Åh det blev så himla fint! <3
nouw.com/feliciaidachristina
LindaLinnros
LindaLinnros,
underbar tävling självklart är jag med på instagram! 😃
nouw.com/lindalinnros
Hilma
Hilma,
WOW så fint det blev hjärtat! ❤️ Förstår att du älskar henne och hennes salong och kan verkligen tänka mig lyckan när hon kom till Stockholm 😘 underbart med tävling också! Det är vid såna här tillfällen jag önskar extra mycket att jag bodde i Stockholm hihi! PUSS
nouw.com/hilma
Emmamehrali
Emmamehrali,
WOW så snygg du blev, älskar den färgen du fick <3 <3
nouw.com/emmamehrali
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Grymt bra tävling och så fint resultat du fick verkligen! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Ann-Charlotte Larsson
,
Hej! Är såklart med på IG (@leifdottir) och delar även detta inlägg på Facebook!
Mvh

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin