VINN ETT FRISÖRBESÖK

Godmorgon älskade hjärtan!!
First off vill jag påminna om att idag är sista dagen att tävla om ett helt fantastiskt frisörbesök hos världens bästa frisör. Vi snackar klippning, färgning OCH olaplexbehandlning. Nämen ni hör ju vilken vinst det är! Hade det inte varit för att jag redan är så nöjd så hade jag nästan tävlat själv, haha! Så om ni inte redan är med, klicka då in HÄR och scrolla ned till bilden ovan.

Håller alla tummarna för att du vinner!

Nu när jag har sagt det så vill jag säga HAPPY FRIDAY! Hoppas verkligen att eran Fredagsfeeling är på topp! Jag insåg precis att jag inte har skrivit en tacksamhetslista på evigheter, och med tanke på att det brukade vara en liten Fredags-tradition här på bloggen så tänkte jag att det är klart att det är vad jag ska bjussa på idag =)

Just nu är jag extra tacksam över:

Att jag bestämde mig för att gå på yoga igår! Som jag har skrivit här innan så har jag bara blivit besviken varje gång jag gått på yoga här uppe i Stockholm. Så när jag fick ett sånt enormt BodyBalance-sug igår och det inte fanns något pass att gå på slutade det med att jag stod och velade i evigheter om hurvida jag skulle köra ett tråkigt gympass eller gå på yogan och riskera att bli besviken och således kasta bort en massa tid. Till slut gjorde jag ändå det sistnämnda, och WOW vad glad jag är över det! Äntligen har jag hittat en instruktör jag kan gå kontinuerligt för - YAY!

Skrivflowet jag haft! På något vänster har jag lyckats få ned det ena stycket efter det andra och plötsligt kan jag se ett ljus i tunneln. Kan det till och med vara så att jag lyckas skriva både PMen utan att bli det minsta stressad inför deadline? Håller alla tummarna för att det blir så!

Den här energin jag haft den här veckan! Jag vet helt ärligt inte var den kommit ifrån men jag har varit så otroligt taggad, peppad, laddad, effektiv och allt däremellan. Nämen ÄLSKAR!

Gummies från The Hairlust! För första gången på jag vet inte hur många år (5?) har jag nästintill långt hår. Den lyckan! Jag kan fortfarande stanna upp när jag ser mig själv i spegeln, när jag går förbi ett skyltfönster eller något annat som reflekterar min egna spegelbild, och bli chockad över dess längd. Det är ju nästintill 1 dm längre än vanligt, och då har jag dessutom precis klippt det. Waaaay!

Att jag har bokat min resa! Helt ärligt har jag haft lite panik över hur jag ska lyckas få ihop våren. (minst) 4 veckor bortrest, c-uppsats och mäklarpraktik... Men så tänkte jag om lite och konstaterade två saker: 1. jag kan ju faktiskt ta och plugga på semestern med - bara jag bestämmer mig i förväg, och 2. jag kan allt jag vill, så det här kommer jag att lösa! Efter det blev jag supertaggad och ser fram emot det så enormt mycket.

Vad är du extra tacksam över just nu?

Gillar

Kommentarer

MirandaBrander
MirandaBrander,
Gumman ditt hår 😍😍 så fint!! ❤️
nouw.com/mirandabrander
Netti Starby,
Vilka härliga saker du är tacksam över! 😃 Kramis
starbys.se
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Alltså ditt hår är sååå fint! <3
nouw.com/feliciaidachristina
Linda,
Alltså, ditt hår!! <3
lindaviktoria.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin