Vill man så kan man!

I samarbete med Vindex

Tänk vad mycket som kan förändras på ett par år!
Idag vet jag vad jag vill göra med mitt liv, i alla fall för ett tag framöver, men för två år sedan var ångesten över min livssituation total. Efter att ha lämnat ett jobb vantrivdes på (obs! Själva jobbet i sig, inte arbetsplatsen) var jag så vilsen att jag inte visste var jag skulle ta vägen.
Dagligen kollade jag Arbetsförmedligens platsbank i förhoppning om att något nytt skulle dyka upp, något som passade mig och kunde ge mig en nytändning i livet. Men tyvärr var det väldigt sällan det dök upp något där, vilket gjorde att jag blev bara deppigare och deppigare.

Som ni kanske vet pluggar jag idag till mäklare och har (förhoppningsvis, om inget strular till sig) en färdig tjänst att hoppa på så fort jag är redo. Men hade det inte varit så, så hade jag idag sökt på helt andra premisser. Arbetsförmedlingen är vad den är, ärligt talar rätt omodern i många aspekter. Idag finns det så många andra, mer moderna, sätt att göra det på. Exempelvis hade jag lagt upp mig på LinkedIn och kollat andra förmedlingssidor så som Vindex rekrytering. På så sätt ökar chanserna till att se nya jobbmöjligheter varje dag!

Jag tror stenhårt på att Vill man så kan man! Vill man få ett jobb så kan man få ett jobb. Det gäller bara att vara ihärdig och kolla på rätt ställen =)

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Vill man ändra på en sak som är fel så kan man göra det 😊
nouw.com/simonandersson
Matildaberlin
Matildaberlin,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin