Vem har jag gått och blivit? Fortsätter unna mig

Tisdagar kan ändå vara rätt så väldigt bra. Många gånger har jag funderat på vilken som är veckans bästa dag. Fredagar är ju underbara, precis som lördagar. För att inte tala om söndagar. Och måndagar är ju en fantastisk dag. Haha, jag kan verkligen fortsätta veckan igenom. Tisdag morgon brukar dock vara rätt seg och ta emot. Igår var inget undantag. Men att få börja dagen med veckomöte och mysfrulle följt av Megaformer på lunchen - nej, ni hör ju! Underbart!

Igår var dessutom en betydligt lugnare dag än mina senaste veckor varit och det var riktigt, riktigt skönt. Jag hann bland annat ikapp med en massa admin jag halkat efter med. Jag var till och med inne i ett sånt lugn att jag passade på att smita iväg till Fältan och göra brynen på Dashl. Där snackar vi vardagslyx! Trådning, plockning och färgning. Vem har jag ens gått och blivit som unnar mig något sånt?? Helt klart någon jag gillar, haha!

Efter ett par timmar tillbaka på kontoret var det sen dags att stänga igen datorn och ta mig bort mot Vasastan. Ni minns väl att jag drog igång Halv 8 hos… tillsammans med mina kollegor? För två månader sen var vi hemma hos Lovisa, för en hemma vid mig och igår var det då dags för Rebecka att hosta. Hon flyttade precis in till Stockholm, så det var verkligen så kul att få se hennes lägenhet som btw var så sjuuukt fin! 2a, Sekelskiftes, balkong, mm mm mm säger mäklaren.

Som jag skrivit innan så har inte Halv 8-grejen varit någon stor 3-rätters satsning, utan allt har handlat om att få hänga lite utanför jobbet. Så vi alla lagade enkla, men sjukt goda rätter. Igår stod ugnsrostad potatis och egengjorda järpar med tzatziki på menyn. Mums!
Efter att ha suttit och snackat (otroligt välbehövlig) skit i flera timmar åkte jag hem. Strax efter halv elva snubblade jag in genom dörren, fick världens feeling, startade Disney musik (Lovisa hade sagt något om Alibaba precis när vi gick, så hela vägen hem hade jag ”En vän som jag” på hjärnan) samtidigt som slängde på en ansiktsmask innan jag kröp i säng.

Så ja, vi kan väl konstatera att tisdagar kan vara rätt så väldigt bra dom med.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin