Vem är jag??

Vem är du på morgonen?

Jag är den (eller brukar i alla fall vara, har varit liiiite svårt med nattjobb, hehe) som alltid, oavsett vardag, helg, julafton eller what ever, ställer klockan och går upp tidigt. Egentligen är jag ingen morgonmänniska (#sjusovarenummerett), men en dag tröttnade jag på att alltid vakna trött. Så larmen blev en del av mitt liv och snoozknappen existerar inte ens längre.

Så jag är hon som går upp tidigt, tar en mysig frukost framför Nyhetsmorgon samtidigt som jag svarar på mail och jobbar med bloggen. En riktigt jobbig jävel för alla andra som gillar att sov längre, haha!

Vem är du på kvällen?

På vardagskvällarna är jag faktiskt rätt så tråkigt. Ofta tränar jag, kommer hem vid 7-8-tiden, duschar, tar på mig mjukiskläder, kryper upp i soffan med nylagad middag och ser på något reality-program innan jag sen går och lägger mig typ tio.

Vem är du i klädbutiken?

Jag är den som är bakvänd könsstereotypsik. I alla fall när jag brukade shoppa med Richard då det oftast slutade med att jag satt på soffan tillsammans med alla andra pojkvänner, medan han var inne i provhytten, haha! Men överlag är jag väldigt snabb. Jag går in, tar en snabb scan av stället. Antingen är jag ute igen efter någon minut eller så hamnar jag i provrummet. Väl där inne är jag också väldigt snabb då jag har en regel; tvekar jag så är det ett nej. Annars är jag hon som (fönster)shoppar nästintill allt på nätet.

Vem är du på bussen?

Där är jag helt inne i min egna värld. Antingen djupt försjunken i mina egna tankar eller konstant knapprandes på mobilen (älskar att vara tidseffektiv).

Vem är du på festen?

Det beror såklart på vilken fest. Innan jag kommer in i modet är jag rätt så tyst och kanske något tillbakadragen. Men när det där glaset rosé (eller möjligtvis den där shotten, hehe) kickar in, då är jag hon som knappt är stilla. Plötsligt är jag dansqueen nummer 1 (och då snackar vi inte direkt någon snygg-dans, haha), även om det bara är jag som får feeling, haha!

Vem är du på nattklubben?

Tidigare var jag hon som sprang efter mina vänner konstant i en total rädsla för att bli lämnad ensam, stod tyst brevid när dom pratade med andra och kämpade hårt för att hålla ut till stängning (klockan 3) trots att jag var färdig vid 1.

Idag älskar jag att vara ute när jag är ute. Jag är istället hon som flyger fram, skrattar och drar gänget med mig med det ena fokuset - dansgolvet. Jag är verkligen ingen som står vid baren eller sitter och snackar. Nej, jag är hon som skakar rumpan och vrålsjunger har kul hela natten ut.

Vem är du på restaurangen?

Först och främst är jag en sjukt jobbig jäkel som aldrig kan bestämma var vi ska äta. Ungefär 95% utav alla mina och Richards bråk utomlands berodde på just det, för vi kunde gå varv efter varv efter varv i typ 1-1,5 timme innan jag nästintill i tårar snäser och säger Vi tar väl här då.

Därefter tar jag en evighet på mig att bestämma mig, beställer "fel" och smakar alltid på alla andras mat, haha!

Vem är du vid matbordet?

Jag säger bara: Låt maten tysta mun. Är det gott och jag är hungrig finns liksom bara ett enda fokus, haha!

Vem är du i kompisgänget?

Jag brukade vara hon som 1. är oerhört blyg och tystlåten fram tills att man lär känna mig. Då blev jag istället den med oerhört dålig humor (men som fick alla att skratta), 2. är frånvarande och prioriterar skola, jobb och träning, men som alltid finns där om det är något, och 3. alltid tänker på allas bästa.
Men nu vet jag faktiskt inte exakt vem jag är längre. Matilda 3.0 you know. Nu är jag långt ifrån lika blyg eller tystlåten, jag prioriterar mina vänner så mycket högre (som dom förtjänar) och är mycket roligare att hänga med.

Vem är du på jobbet?

Okej, nu är jag 100% ärlig. Får jag göra sånt jag tycker är kul och stimulerande är jag hon som alltid gör jobbet till 110, ser det som behövs göras i förväg, håller mig på tårna och ler konstant. Hamnar jag däremot i en situation där jag bara står och trampar, inte känner mig sedd och på riktigt har tråkigt, well då skäms jag över vem jag blir. Jag får plötsligt en tendens att smita undan, göra så lite som möjligt (men gör ändå det som ska göras såklart) och lägger fokus på något helt annat. Kan väl inte säga att jag är employee of the month då. Så är det kul är jag grym, är det tråkigt är jag rätt så värdelös.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vilken underbar lista, den lär jag nog sno! Haha jag är så olika när det gäller mat, antingen ska det ätas långsamt, talas och skrattas. Eller så ska maten tysta mun precis som du säger haha. Fantastiskt fint du skriver om dig själv om hur du är på jobbet, det låter verkligen som du! <3
nouw.com/artibus
Netti Starby,
Så himla kul inlägg och jag är också alltid tyst vi matbordet! 😃 Kramis
starbys.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
Snor denna lista, ja tack hehe! 🙏🏼☺️
nouw.com/johannagrahn
linneassofie
linneassofie,
Men vilket härligt inlägg! Är helt klart samma person på bussen haha! <3
nouw.com/linneassofie
Linnéa,
Ah, sååå underbart inlägg 🤩 kram finaste
nouw.com/linnealiebig
Alice,
Åh, så roligt att ta del av , hihi! Är typ likadan i klädbutiken, haha! <3 Kram!
nouw.com/aliceemericsson
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Är exakt likadan på sista punkten, haha! Kram <3
nouw.com/feliciaidachristina
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Ååh men så roligt att läsa! 👏🏼👏🏼 Heja såna här inlägg!! Kram <3
nouw.com/oliviakulpakko
ellenholmberg
ellenholmberg,
Så rolig lista!<3
nouw.com/ellenholmberg
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh vad jag känner igen mig i mycket du skriver vännen! 😍 Du är fantastisk, stor kram! ❤️
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin