Vem är du?

I samarbete med Brath AB

Min älskade blogg fyller snart 3 år (waaaay!). Hur sjukt är inte det? I nästan 3 år har jag dagligen publicerat inlägg. Ibland undrar jag var jag ens får inspirationen ifrån. Vet ni att jag i början tyckte att bloggandet var pinsamt? Och att jag fortfarande kan göra det? Idag vågar jag visserligen dela en länk på Instagram eller så, men jag pratar fortfarande inte högt om bloggen utan sitter och skriver på den för min egna del.
Men jag älskar den! Och jag älskar allt den har fört med sig! All inspiration, all kreativitet och alla nya vänner! Ja, thank God för alla nya vänner jag har fått. Det är verkligen helt otroligt hur många fantastiska personer det finns där ute! Så tack!


Tb till min första header

Något som jag dock har lärt mig på vägen är frågan: Vem är du? Och vad vill du stå för?
Internett är fyllt med bloggar och alla är olika. Det är det som är så fantastiskt!
Men som bloggare måste du fundera på vad du står för. Vill du blogga för att kommunicera med andra bloggare? Eller vill du skriva för att nå nu bredare? Vill du delta på follow-trains och bara ha likes, for likes? Eller vil du ha genuint intresserade läsare?
Vad står du för? Skriver du sponsrade inlägg bara för att få betalt? Eller gör du bara sånna du faktiskt har ett intresse utav?

Jag säger inte att något är rätt eller fel, utan att det är frågor man får ställa sig själv dagligen.
Nu tilltalar jag mest er bloggare (självklart er andra med), men jag kan verkligen rekommendera att ni läser artikeln En marknadsförares råd till influencern. Den gav mig verkligen en tankeställare kring just frågan om hur mitt varumärke ser ut, vad jag vill stå för och vad jag behöver göra för att fortsätta utvecklas.

Så ta ett par minuter, läs artikeln och fundera på vem du är och du vill stå för =)

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin