Veckans utmaning

Godmorgon finaste du! Hoppas du har sovit gott och är redo för en ny vecka! Jag har precis kommit hem från min morgonpromenad. Lite kortare än vanligt då vi börjar klockan 9 och inte 10 idag. Men oavsett är det fantastiskt skönt att få starta morgonen med lite frisk luft. Till stor del hatar jag verkligen att det börjar bli så kallt, men inget slår den där krispiga luften som liksom bränner hela vägen ned i lungorna. Och att sen få komma hem, tända ljus och burra upp sig med frukost framför Nyhetsmorgon (eller let’s be honest - Love Island), nej det är ju nästan magiskt!

Ni som har följt mig ett tag nu vet att jag kör Veckans utmaning (för en hälsosammare start på hösten), vilket innebär att jag varje Måndag under September skickar med er en utmaning för veckan.

Vecka 1: Gå (minst) 3 stycken morgonpromenader
Vecka 2: Planera en hälsosam och varierad matsedel för veckan.
Vecka 3: Köra (minst) 3 stycken yoga-pass
Vecka 4: Stå 1 minut i plankan varje dag.

Vad tycker ni btw? Ska vi köra nästa vecka med eller ska den här vara den sista? Tanken var ju att det skulle vara i September och nästa vecka infaller Måndagen på Septembers sista dag, så utmaningen kommer ju att utföras i Oktober. Men samtidigt är det ju en Måndag i September. Gahh - kaos i hjärnan. Så vad säger ni? Snälla lämna en röst här under =)

Ska vi köra veckans utmaning nästa vecka?

Men tillbaka till den här veckans utmaning. Jag tror till tusen på att skönhet kommer inifrån, och kan ni inte hålla med om att det finns få saker som är så snyggt som självförtroende?? Obs! STOR skillnad på självsäkerhet och arrogans. Det tvärtom är sjukt osexigt. Så den här veckan ska vi jobba på just det - att låta insidan stråla ut.

Den här veckan utmanar jag dig att ta fram penna och papper och skriva ned 3 saker du gillar med dig själv. Det kan vara allt från saker i ditt utseende, till egenskaper, till något du gjort under dagen eller vad som helst annat. Bara det är något du verkligen, genuint, uppskattar hos dig själv.
3 små saker - varje dag. Vilka är på??
Lämna en kommentar här under så kör vi den tillsammans <3

Gillar

Kommentarer

MirandaBrander
MirandaBrander,
Jag tycker verkligen du ska köra med en veckans utmaning nästa vecka med!!! Så himla bra grej!!! KRAM <3
nouw.com/mirandabrander
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så himla bra du är snäckan, visst är det underbart att starta dagen med en morgonpromenad i den krispiga luften - åh! <3 Veckans utmaning är verkligen on top, den kör vi tillsammans!! <3 Kram goding!!
nouw.com/lillymihlte
artibus
artibus,
Om jag byter jobb ska jag också försöka med en promenad på morgonen, i morgon ringer klockan innan 05:00 så inte så taggad på en promenad i mörkret då tyvärr, ursäkter jag vet. Hoppas du får en fin vecka ❤️
nouw.com/artibus
Johannaolssson
Johannaolssson,
Men åh vilket härligt inlägg!! Tack för inspon <3 Jag har själv börjat med träningen igen, var med om en olycka och är nu lite smått tillbaka på gymmet! Skriver lite om det på min blogg <3
Ta gärna en titt 😊
nouw.com/johannaolssson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Mer utmaningar!!! Don't stop bc I love them hihi <333
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Galet bra utmaning & pls fortsätt! Älskar dina utmaningar, ger så himla mycket! Kram
nouw.com/linndossing
ByAlma
ByAlma,
Du är GRYM❤️💪🏼
nouw.com/byalma
evelinarou
evelinarou,
Det är så kul att du har dessa utmaningar! 🥰🥰
nouw.com/evelinarou
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh blir så peppad av att läsa det här Matilda!! Att börja dagen med en promenix är ju hur härligt som helst, man kommer igång så bra! Den utmaningen kör jag också på, försöker i alla fall så hänger helt på dig!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
sweetwords
sweetwords,
Oh gott det ser ut
nouw.com/sweetwords

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin