Veckans utmaning

Godmorgon finaste du! Hoppas du har sovit gott och är redo för en ny vecka! Jag har precis kommit hem från min morgonpromenad. Lite kortare än vanligt då vi börjar klockan 9 och inte 10 idag. Men oavsett är det fantastiskt skönt att få starta morgonen med lite frisk luft. Till stor del hatar jag verkligen att det börjar bli så kallt, men inget slår den där krispiga luften som liksom bränner hela vägen ned i lungorna. Och att sen få komma hem, tända ljus och burra upp sig med frukost framför Nyhetsmorgon (eller let’s be honest - Love Island), nej det är ju nästan magiskt!

Ni som har följt mig ett tag nu vet att jag kör Veckans utmaning (för en hälsosammare start på hösten), vilket innebär att jag varje Måndag under September skickar med er en utmaning för veckan.

Vecka 1: Gå (minst) 3 stycken morgonpromenader
Vecka 2: Planera en hälsosam och varierad matsedel för veckan.
Vecka 3: Köra (minst) 3 stycken yoga-pass
Vecka 4: Stå 1 minut i plankan varje dag.

Vad tycker ni btw? Ska vi köra nästa vecka med eller ska den här vara den sista? Tanken var ju att det skulle vara i September och nästa vecka infaller Måndagen på Septembers sista dag, så utmaningen kommer ju att utföras i Oktober. Men samtidigt är det ju en Måndag i September. Gahh - kaos i hjärnan. Så vad säger ni? Snälla lämna en röst här under =)

0 röster
0 röster
0 röster

Men tillbaka till den här veckans utmaning. Jag tror till tusen på att skönhet kommer inifrån, och kan ni inte hålla med om att det finns få saker som är så snyggt som självförtroende?? Obs! STOR skillnad på självsäkerhet och arrogans. Det tvärtom är sjukt osexigt. Så den här veckan ska vi jobba på just det - att låta insidan stråla ut.

Den här veckan utmanar jag dig att ta fram penna och papper och skriva ned 3 saker du gillar med dig själv. Det kan vara allt från saker i ditt utseende, till egenskaper, till något du gjort under dagen eller vad som helst annat. Bara det är något du verkligen, genuint, uppskattar hos dig själv.
3 små saker - varje dag. Vilka är på??
Lämna en kommentar här under så kör vi den tillsammans <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin