Veckans utmaning

Godmorgon finaste hjärtan! Har ni haft en bra helg?? Min har som sagt varit helt magisk! Lovar att uppdatera er mer om den imorgon, för i Lördags fanns ingen tid alls till det och igår var jag fullt upptagen med att 1. återhämta mig, 2. jobba som visningsvärd, och 3. ta tag i livet igen. Fast det vet ni redan om ni läste mitt inlägg igårkväll, så jag vet egentligen inte varför jag skriver det igen. Kanske för att konstatera att jag nu är tillbaka på banan! Ny vecka, nya mål och en ny utmaning!

Har ni följt mig de senaste veckorna så vet ni att jag varje Måndag under September kommer att publicera Veckans Utmaning, dvs något att utföra under veckans gång för att göra det här till en sån hälsosam start på hösten som möjligt.
Vecka 1 (vi tjuvstartade sista veckan i Augusti) var det 3 morgonpromenader som gällde.
Vecka 2 var det att planera matsedeln utifrån ett varierat och hälsosamt perspektiv.
Och vecka 3...

... utmanar jag er att köra yoga minst 3 gånger.

Vi lever i en allt mer stressad och stillasittande värld. Fler och fler får problem med framåt rullade axlar och stela höftböjare efter att ha suttit i kontorsstolen dag in och dag ut. Så nu ska vi låta våra kroppar få vad de behöver.

Exakt hur du gör bryr jag mig faktiskt inte om. PowerYoga, Yin-yoga, BodyBalance, annan yoga - your choice. Lika så spelar det ingen roll om det är Ida Wargs 10-minuters yoga på Youtube du följer eller om du åker till Indien och kör en session i ett tempel någon stans. Allt är upp till dig! Så länge du avsätter tiden och gör det seriöst så är jag nöjd!

Så nu utmanar jag er alltså att under den här veckan få in minst 3 stycken yoga/bodybalance-pass för att få en stund att sträcka ut, styrka kroppen, andas och låta sinnet vila. Vilka är på?? Lämna en kommentar under (så kul att se vilka som faktiskt kör!), så gör vi det här tillsammans!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så fine bilder du har på veggen 😍😍
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Hänger tyvärr inte med denna veckan, klarar inte av yogan haha! Men kör på med föregående veckor nu också <3 Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin