Veckans utmaning - för en hälsosam start på året

Godmorgon finaste ni! Hoppas ni har haft en fantastisk helg! Jag har lyxen nog att vara ledig ett par dagar till innan jag kickar igång mina sista (hör ni?? SISTA) kurser. Hur sjukt är inte det?? Äntligen ska vi dessutom läsa 2 mäklarkurser (dom enda på hela utbildningen...), så det ska bli riktigt kul. Klagar dock inte på att vara ledigt lite till innan dess =)

Måndag, ny vecka - ny utmaning! Förra Måndagen drog jag igång Veckans utmaning för en hälsosam start på året, vilket innebär att det första inlägget här varje vecka kommer vara en utmaning som ni sen har de kommande 7 dagarna på er att utföra. Är ni på? Kommentera då här under, är så kul att se att vi gör det tillsammans =)

(Första) Vecka 2: Rannsaka dig själv

Veckans utmaning

Vi börjar enkelt. Det här veckan utmanar jag dig att utföra 150 minuter utav fysisk aktivitet (rask promenad, gympass, simning, vad du vill bara det ger dig lite puls). Det är totalt strax över 21 minuter om dagen alternativt en halvtimme 5 dagar.


Enligt WHO är det vad vi människor behöver för att må bra. Men vet ni att över 1/3 utav alla Svenskar misslyckas med detta? Hör ni hur sjukt det är? Vi blir allt mer stillasittande, antalet sjukskrivningar ökar, antalet diagnostiserade depression ökar, hälsoproblemen ökar, och det finns tydliga samband däremellan. Så nu är det dags att vända den trenden. 1 vecka, 150 minuter. Är du på?

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Goa du, så så värd du är lite ledighet! Själv har jag ledigheten bakom mig och går tillbaka till jobb och rutiner idag🙈 Och den där utmaningen kan bli spännande, när man jobbar mycket vid datorn blir det lätt mycket stillasittande och ett trött huvud, tack för påminnelsen darling!😘 PUSS <3
nouw.com/myjjohansson
malinhardstahl
malinhardstahl,
Skönt med lite längre ledighet! Målet låter så klokt ❤️ KRAM
nouw.com/malinhardstahl
Netti Starby,
Lycka till med din utmaning! 😃 Kramis
starbys.se
Pia,
Jag är på, det blir gymmet på lunchen!
www.piaw.se
Therese,
Bra utmaning! Jag har letat fram min FitBit och försöker få in minst 10.000 steg om dagen. Inte så svårt när man är på jobbet men betydligt svårare när man är hemma med bebisen, då gäller det att ge sig ut på långpromenad.
www.theresemolander.se
malinkirstine
malinkirstine,
Men så bra utmaning! Heja dig <3
nouw.com/malinkirstine
juliafalten
juliafalten,
Jag är på! Har ÄNTLIGEN hittat tillbaka till träningsglädjen som tidigare bara gett mig ångest.. så det ska bli så kul, och älskar detta koncept så bra!!!😭❤️
nouw.com/juliafalten
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så sännade att dina mäklarutbildningar nu äntligen drar igång vännen!! 😃 Och hur kul att du har startat upp veckans utmaning igen - i´m in! <3 Idag kommer jag minsann röra på mig, först cykelturen till stallet, ett ridpass på 40 minuter och därefter cykelturen tillbaka hem igen! Idag kommer min kropp att må bra! 😉 Lång promenader är något som även tas en varje dag åtminstone! <3 Kramis hjärtis!
nouw.com/lillymihlte
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Du är helt fantastisk som försöker peppa andra till en bättre livsstil! Jag har helt tapat träningen och motivationen. Det svåraste för mig är att faktiskt ta mig i kragen och börja, sen går det mest på rutin vilket är underbart. Jag ska göra allt i min makt för att hoppa på detta tåget och få ett hälsosammare liv. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Så bra mål!! Jag är helt klart på!! Nu ska här tränas hihi ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin