VECKANS LISTA

Godmorgon hjärtan! Hoppas ni haft en fin helg!

Som ni förstår så skulle det här inlägget kommit upp igår, men ta en titt på VECKANS STRUL så får ni en förklaring...

VECKANS BÄSTA

Ledighet och framför allt att få sova. Sjukaste var ju när jag i torsdags först vaknade i vanlig tid för att sen somna om en liten stund och slå upp ögonen i panik vid halv 10. NÄR (!) sov jag ens till halv tio sist???

VECKANS SÄMSTA

Nämen snälla - vad är det här för väder? Jag trodde att det snart var Juni. Inte fortsatt April. Nej, nu är det dags för sol och värme.

VECKANS STRUL

Går oavkortat till Nouw. Irritationsmoment nummer 1 (efter bostadsmarknaden atm förstås) är utan tvekan denna bloggportal. Har ni ens kunnat se mina inlägg den här helgen? Jag måste hela tiden in och dubbelkolla att dom publicerats och jag kan inte ens logga in i min vanliga web-läsare utan måste köra incognito-mode + byta lösenord varje gång jag loggar in. Lätt att hålla bloggmotivationen uppe då...

VECKANS BOSTADSMARKNAD

För att fortsätta på ovan - fasen vad det har märkts den här veckan att det är ett helt annat klimat på bostadsmarknaden. Efter att ha jobbat på en marknad där det är tempo, saker händer konstant, budgivningar går på i 110, affärer signas efter bara ett par dagar och det hela tiden händer något rent ut sagt suger den här förändringen. Jämfört med det går allt i snigelfart... Antalet gånger jag hör "vi avvaktar" eller "vi sitter inte i sjön" är mer eller mindre oändliga. Gahhh vad frustrerande det är.

VECKANS TRÄNING

Höften och knät har (nästan) hållt. Så det har inte bara blivit en löptur, inte ens två utan till och med tre hela löpturer. Förstår ni hur lycklig jag är? Utöver det har jag också fått in både Megaformer och dubbla omgångar av BodyPump och BodyCombat (fördelen med ledighet). Endorfinerna har bubblat fritt i kroppen om vi säger så.

VECKANS KÖP

... och veckans sett: Discovery+.
För ett par kvällar sedan satt jag och hoppade fram och tillbaka mellan Netflix, TV4 play och SVT play utan att hitta något att se på. Precis som jag gjort de senaste veckorna. Plötsligt slog det mig att man kan ju faktiskt signa upp och köra bara en månad och inte på livstid (vilket är typ bilden jag haft i mitt huvud, haha). Så under dessa lediga dagar har jag plöjt typ alla serier jag velat se. Vi snackar Vi i Villa, Varannan vecka, ett par avsnitt Naked Attraction (var bara tvungen att se vad det ens var, haha), Huss, och ännu mer.

VECKANS STÄD

Under torsdagen fick jag världens ryck och totalstädade min lägenhet (det var också då jag plöjde ett par serier). Tvättstugan var inbokad. Men utöver det städade jag badrummet, torkade jag ur kylen, dammsög jag, svabbade (för första gången sedan jag flyttade in), dammade av alla hyllplan, tvättade till och med soffkudds-överdragen. Jag gjorde verkligen allt. Tutti bannuti.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar mig på insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin