VECKANS LISTA

Innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Går en än gång till mina kollegor. Dom och Maj.
Jag vet inte hur många gånger mina kollegor fått denna utmärkelse men jag är dom så tacksam att jag vet inte vad jag ska säga. Med tanke på hur många timmar jag tillbringar på kontoret så är dom mer eller mindre hela min vardag. Och vad hade jag då gjort, hur hade jag då mått, utan dom?

VECKANS SÄMSTA

En onsdag med total ångest. Och när jag säger total, menar jag total... Ibland funderar jag på varför ångest ens finns. Rädsla förstår jag ur ett Darwin-perspektiv. Lycka förstår jag. Sorg förstår jag. Men ångest??

VECKANS MÄKLARE

Ett enda kontrakt ifrån att ha tagit min dröm-må-budget, som jag verkligen hade velat ta innan festen i fredags. Men jag fastnade där. Var? Jo på årets 30e kontrakt. Hur sjukt?? I torsdags signade jag min trettionde försäljning för 2022 - och många fler kommer det utan tvekan att bli. Och det är trots trög marknad. För nog märks det en otroligt stor skillnad på bostadsmarknaden nu jämfört med för en månad sedan.
Jag ser det dock som min chans att nu visa att jag faktiskt är en skicklig mäklare. Vem som helst kan sälja lägenheter i en uppåtgående marknad, men det är nu när det blir trögt som det faktiskt visar sig vilka som kan sin sak.

VECKANS BÖRJAR FUNDERA PÅ

I år ska jag ha semester med stort S. 4 hela veckor i sommar. Plus X antal dagar innan det med, hehe. Men det ser jag bara som en stor bonus. Sommaren däremot. Mm, mm, mmm. 2 eller 3 veckor skall utan tvekan tillbringas hemma på Gotland. Men den fjärde? Jag måste lämna Stockholm, för här uppe kommer jag inte att kunna slappna av. Men jag kommer inte vilja ha den på ön heller. Så vad ska man hitta på? Något tips??

VECKANS RESE-BOKNINGAR

Och för att tillägga på tidigare punkten så har jag nu ytterligare en resa bokad. Det betyder att jag:
- vecka 24 åker till Palma.
- vecka 25 firar Midsommar (tänkte först åka till Gotland men har insett att det blir för mycket flängande)
- vecka 26 åker till Grekland.
- vecka 27 jobbar jag.
- vecka 28-31 har jag semester.
- vecka 32 och 33 jobbar jag.
- vecka 34 åker jag till Amsterdam.
Nämen, förstår ni hur taggad jag är???

VECKANS FRISÖRSALONG

Som jag skrev för ett par dagar sedan så lyckades jag ju totalmisslyckas med min lilla hemma-hårfärgning i måndags. Lärdomar (förhoppningsvis) lärda: 1. jag ska inte vara för blond, 2. jag passar inte i varma toner, och 3. hemma-blondering kan bli oranget.
Men min lilla panikfärgning i torsdags däremot blev lyckad (thank freaking God). Min favorit-frisör skrev till och med till mig på insta och berömde min hårfärg. Nordic Ash Blond ( <-- kan verkligen rekommendera den) it is.

VECKANS I-LANDSPROBLEM

Äntligen (!) är det grönt och fint ute. Älskar't!! Däremot hatar jag både blått och grönt på bilder/i mitt instagram-flöde. Det gör det fruktansvärt svårt att både ta bilder nu och ha mitt flöde så som jag vill ha det, hahaha- Fruktansvärt i-landsproblem, men sjukt irriterande i min lilla värld.

VECKANS FYLLA

... kommer jag berätta mer om imorgon. Men låt oss helt enkelt lämna det vid att fredagsnatten tillbringades skrik-sjungandes och dansandes med bubbelglas i handen tillsammans med mina stjärnor till kollegor. Vad skulle jag ens göra utan dom??

VECKANS Q/A

Jag började igår skriva ihop ett Q/A lately inlägg. Så har ni några frågor, vilka som helst, är det bara att langa här under så kan jag slänga in och besvara dom i inlägget =)

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin