VECKANS LISTA

Innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Efter kaos-veckorna som varit med långa dagar på kontoret och ett pressat schema utan pauser, har den här veckan varit väldigt lugn. Nästan så att jag suttit och ifrågasatt vad jag ens gör, haha. Väldigt skönt att hinna komma ifatt med allt jag halkade efter med, springa på en massa möten och ladda upp inför idag och veckan som kommer. Söndag = visningsrace. Och kontraktsabstinensen har kickat in, så det är väldigt behövligt.

VECKANS SÄMSTA

Jag tror nog att jag lagt ned ca 10 timmar på en dator som totalkrånglat. Ni vet hela projektet med att man vill uppdatera en mac... Först finns det inte tillräckligt med plats för att ladda ned uppdateringen, sen när man raderat typ ALLT så går det inte att uppdatera ändå för att då har nedladdningen av uppdateringen tagit så mycket plats. Och när man sen raderat ytterligare, tömt datorn på allt, så tar det cirka 3 försök (á 1,5 timme styck) att få det att funka... Frustrerande är bara förnamnet.

VECKANS EVENT

I torsdags var vi på frukostevent i Marville Roads butik. Så inspirerande att se. Och så trevligt (och totalt skräckinjagande) att träffa flera andra mäklar-tjejer från andra byråer. Men vi gjorde det! Och jag klappar mig själv på axeln över att jag försökte mingla, prata och vara den där sociala härliga versionen av mig själv.

VECKANS SHOPPING

I och med eventet blev jag så sugen på att uppdatera min garderob. Inte bara i form av att köpa nytt, utan snarare i form av att byta ut mycket av allt fastfashion jag har som jag inte använder, till riktiga kvalitets-kläder. Jag tog faktiskt en vända på stan både i fredags och i lördags med just det som mål, men tror ni jag hittade något? Nope, inte ett enda plagg.

VECKANS ÄNDRAR MIG

Jag ändrar mig guys. VECKANS SÄMSTA är inte dator-strulet i sig utan snarare att det är så mycket som tagit så mycket tid utan att resultera i något. Så många timmar på datorn, så många timmar på jakt efter kläder (både på stan och online), så många timmar bara för att ta sig fram och tillbaka Stockholm över, så många timmar....

VECKANS TRÄNING

Just nu är jag inne i ett riktigt bra träningsflow. Bäst av allt (utöver att jag gått på flera olika pass och lyckats variera min träning mer än vanligt) är att jag till och med varit ute och sprungit. Som jag skrev var det dock något jag fick sota för dagen efter och även om jag skulle döda för att få springa idag igen är det inget min höft/knä/vad skulle klara. Så idag är jag duktig och låter benet vila så att jag förhoppningsvis kan ta en runda imorgonbitti.

VECKANS ANMÄLAN

Jag har flera gånger fått frågan "Ska du inte springa ett lopp eller så?". På det har jag alltid svarat "Inte en chans att jag betalar för en löptur", så nej jag har inte signat upp på något lopp. Förens nu. Den här veckan har jag till och med anmält mig till två, haha. Kontoret kommer anmäla både ett lag till Midnattsloppet och Toughest viking, och vem är väl jag att inte hänga på?

VECKANS MYSIGASTE

Är det något jag kan rekommendera är det utan tvekan att ni ska dra igång en liten Halv 8 hos ______. Som sagt, det behöver verkligen inte vara komplicerat. Inga 3-rätters, ingen findukning, inget projekt. Utan bara en anledning att träffas, få tid att snacka skit och mysa. Precis vad vi gjorde hos Rebecka i tisdags.

VECKANS SER FRAM EMOT

På fredag är det ÄNTLIGEN dags för vår/tips-festen. Om vi på kontoret är taggade?? Hell to the freaking yes! Adoore-klänningen är inhandlad, vårklackarna är framplockade och bubbelsuget är 110% existerande.
Minns ni att jag i Oktober var på stor fest med Fastighetsbyrån på Berns? Det var då jag vann både topp 10 årets rookie och "tips-tävlingen" och fick gå upp på scenen 2 gånger, åt en massa god mat och dansade i flera timmar. Well, nu är det dags att göra en repris på det. Fast på våren. På Hasselbacken. Hör ni hur härligt??

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin