VECKANS LISTA

Innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Fredag + världens bästa kollegor + AW = BÄSTA!
För ett tag sedan blev vi inbjudna till mäklarvimmel i samarbete med Out of Office. Jag, Lovisa och Alex var inte sena med att tacka ja. Så efter en hel vit månad korkade vi upp bubblet på kontoret, foodorade över lite burgare och beställde sen en taxi till Münchenbryggeriet där det var Out Of Office. För första gången på hur länge (??) dunkade musiken genom kroppen, fist pumpen var med mig (yes, jag är faktiskt en fist pumpare) och fuldansen på topp. Med det sagt är jag helt otroligt taggad på nästa fest vi har med jobbet (vilket inte är så långt bort, ihhh!).

VECKANS SÄMSTA

Torsdag och fredag var inte med mig på jobbfronten. Då jag har väldigt svårt att separera mitt jobb- och privatjag så har det

VECKANS TRÄNING

Min gamla chef från gymmet hemma skrev till och med och frågade "Hur många ställen är du ens på??", haha! Men ja, det stämmer ju faktiskt. Veckan har tillbringats på 5 olika ställen. Fightbox, The Place, SATS, Barry's Bootcamp och slutligen utomhus.

VECKANS RYCK

Plötsligt hände det. Det som jag borde ha gjort för ett år sedan, när jag flyttade. Jag har *trumvirrvell* beställt hem Sellpy-påsar. Jag har haft 4 flyttkartonger i förrådet märkta med "loppis". Så mycket kläder jag tänkt sälja, men vet ni? Till slut kom jag till insikten jag behövde: Jag kommer aldrig att åka på en loppis och jag kommer aldrig orka fota och sälja det själv (bortsett från allt jag rätt nyligen köpt och kan använda produktbilderna på). Så Sellpy it is.

VECKANS SPONTANA

Igår hamnade jag på en väldigt spontan barrunda. Ett infall blev till ett sms till en tjej jag pluggade med men som jag mer eller mindre inta haft kontakt med sen 2an på KTH. Vi möttes upp för ett glas på Strandvägen. Det blev sen till en sen lunch på Nybrogatan 38 och avslutades med ett glas på Vinbaren.

VECKANS CHECK

Som ni ser på första bilden så har jag checkat av Körsbärsblommen i Kungsan. Det är verkligen otroligt hur mycket lycka det ger mig att om en bara springa förbi i ett par minuter och se det. Har jag sagt att jag älskar Stockholm eller?

VECKANS SER FRAM EMOT

Som jag skrev igår: Maj! Årets bästa månad.
Jag är så otroligt taggad på vad månaden kommer föra med sig, och dessutom ser jag verkligen fram emot att carpa den, leva livet och njuta.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin