VECKANS LISTA

Innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Att vara tillbaka i Stockholm! Jag kan fortfarande inte förstå hur jag kan älska den här staden så mycket. Matilda som en gång i tiden fick ren och skär panik när jag var uppe i storstan och var bland folk. Staden som jag idag inte kan tänka mig att flytta ifrån.

VECKANS SÄMSTA

Den här veckans arbetsdagar har varit lååånga (inklusive idag). Lite för långa faktiskt. Jag har inte hunnit göra så mycket alls utanför jobbet. Det som gör det än sämre är att jag inte är riktigt säker på hur jag ska göra för att göra dom kortare heller atm. Det stör mig väldigt mycket. Samtidigt vet jag att allt går i perioder så jag borde njuta av att det är full fart nu för jag vet också att det snart säkert kommer komma en lugnare period igen.

VECKANS TRÄNING

Träningsveckan har faktiskt varit riktigt bra. Jag har haft bra flow, bra variation och fått till en massa roliga pass. Hur det ska gå framöver vet jag då inte. För nu stänger SATS Odenplan i 2 (!) månader. Där har jag bäst möjlighet att få till de gruppträningspassen jag vill gå på. Men jag har faktiskt bokat in mig på något helt nytt imorgon (berättar mer om det efteråt), har Megaformer på tisdag (som vi nu faktiskt går tillsammans på med kontoret. Hur kul??), cykel på torsdag och Barry's på fredag. Så lite kul pass blir det ändå =)

VECKANS NOLL INSPO

Jag har verkligen ingen som helst inspiration när det kommer till outfits, och det rent ut sagt suger. Var hittar man nya idéer när det kommer till kontorskläder? Det enda jag hittar som jag vill köpa just nu är mycket av det som är inne för tillfället. Jag vill ha en dunväst, croppade set, klänningar med cut outs och mycket mer. Men det är ingen idé att jag köper det, för jag kommer aldrig ha en chans att använda dom. Nej, vi har ingen direkt klädkod med det platsar sig helt enkelt inte att visa magen när man går hem som mäklare till någon med en 20 miljoners lägenhet. Så, var hittar man inspirationen till outfits jag kan använda?

VECKANS SHOPPING

Igår tog jag mig till Adoores pop up-butik i Moodgallerian. Efter att ha väntat en halvtimme (...) i kö till provrummen och ha testat 6 olika klänningar gick jag därifrån med en fantastiskt fin en. Vi har Vårfest med hela Stockholms-regionen i slutet av Maj och då ska den absolut invigas. Materiell lycka på hög nivå.

VECKANS VÅRTECKEN

Finns det ens något tydligare (och finare) vårtecken än nya, krispigt via sneakers?? Don't think so.
Jag beställde hem ett par från Calvin Klein innan jag åkte till Gotland och igår inveg (böjning??) jag dom och jag kunde inte sluta le varje gång jag kikade ned på mina fötter. Okej, vi vet alla att dom om bara ett par dagar är fläckiga och smutsiga. Men bara den här lilla stunden får mig att le av vårlycka.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin