VECKANS LISTA

Innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Att få komma hem till mitt älskade Gotland! Jag behövde verkligen ett break. Att bara få komma bort, reseta och ladda om med ny energi inför resten av våren. Underbart!

VECKANS SÄMSTA

Jag har ju börjat lägga upp min träningsvecka med gruppträningspass och en massa sånt jag älskar (och ger mig energi). Men, liksom alla andra SATS-medlemmar fick jag ett email med info om att SATS Odenplan kommer att stänga fram till Midsommar för renovering. Och där föll en av de största höjdpunkterna på min träningsvecka... Lördags-GRITen och Combaten kommer från nästa vecka flytta till SoFo. Ska jag orka åka över en halvtimme (enkel väg) på min enda lediga dag bara för att lyckas få in passen? Gahhh vad störande!

VECKANS TRÄNING

Något av det bästa med att vara hemma på ön är utan tvekan träningen. Att vara på mitt älskade gym (där jag mer eller mindre bodde från det att jag var 16 till 20 (?) och framför allt att kunna prioritera de gruppträningspassen jag (brukade 😔) brinna för betyder så otroligt mycket för mig. Tyvärr var utbudet reducerat pga påsk och röda dagar, men jag har både fått dansat och kört BodyCombat.

VECKANS TIPS

I förra veckan beställde jag ett par nya tights som jag är KÄR i. Jag har varit på jakt efter ett par nya som sitter uppe, formar snyggt utan att vara obekväma och framför allt har en hög midja. Jag har en rätt hög navel och har ofta problem med att tightsen hamnar under. Men inte dom HÄR. Nej, dom sitter typ perfekt. Älskar!!

VECKANS GODASTE

Jag vet, den här bilden är från Sthlm Brunchclub där vi åt förra veckan. Ni får njuta lite av den medan jag pratar om allt fantastiskt jag ätit nu när jag varit hemma (som jag inte fotat). Det har varit grillat, det har varit påskmat, fisk med Pappas otroliga fisksås, risotto, omelett, spenatsoppa och så mycket mer. Om jag njutit??

VECKANS SHOPPINGSUG

Jag är så fruktansvärt sugen på att uppdatera min garderob. Timmarna tillbringade på NA-KD, Zalando osv osv är inte att skoja med. Men hittar jag något att beställa? Nope, inte en enda grej. Så sjukt irriterande.

VECKANS IDENTITETSKRIS

Nu är det gjort. Nu är det officiellt. Jag har sagt upp mig från SATS. Inte frivilligt, utan dom har gjort om sina avtal och jag kan inte uppfylla dom. Så ja, för första gången sedan jag fyllde 15 är jag inte anställd på ett gym. Och det har lämnat mig med en total identitetskris. Vem är jag ens utan det??

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin