VECKANS LISTA

Innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Måste nog vara affären jag pratade om igår. Ni vet han som jag träffade i måndags och vips fick ihop hans försäljning i torsdags. Sånna dagar, sånna försäljningar, gör mig verkligen high on life och så otroligt lycklig att få göra det jag gör.

VECKANS SÄMSTA

Jag har haft noll och ingen energi alls. Långa dagar, saker som strulat, dröser med saker jag legat efter med och dessutom en ordentlig förkylning på det (våga vägra vara sjuk!). Nej, inte kul alls. Inte en känsla jag gillar. Målet den här månaden är ju att jag ska samla mer energi så nu känner jag lite att det bara kan bli bättre, haha.

VECKANS TIPS

Igår hittade jag något nytt i glassboxen - frusen smoothie. Jag var sugen på något gott, men ändå inte sådär supersött. Lite på samma sätt som jag var sugen på naturgodis men inte lösgodis. Förstår ni vad jag menar? Och det var då jag hittade denna. Mina systrar, och framför allt min pappa, hade inte gillat den för fem öre. Jag däremot, ÄLSKADE! Så är ni också en sån som brukar gilla de "lite nyttigare snacksen" så måste ni bara testa. Mums!

VECKANS TIPS NUMMER 2

På samma sätt som jag är på jakt efter nya serier har jag också varit på jakt efter en ny podd (många av mina favoriter har lagt ned). Och äntligen har det startat en ny som jag tror jag kommer älska. Den heter Inga Beiga morsor och är med Ellinor Löfgren och Melina Criborn.
Ellinor har jag lyssnat på i en annan podd hon hade tillsammans med Sanja Tegeltija, vilken jag älskade. Och Melina har jag faktiskt haft att göra med på jobbet. Jag ska erkänna att jag haft den fördomen (som uppenbarligen många andra också haft <-- något dom pratar om i podden) att hon är otroligt dryg och tuff. Men bilden jag har efter att ha träffat henne är helt annorlunda. Hon är sjukt trevlig, genuin och allmänt härlig. Så att få en podd där dom två pratar 100% rakt och ärligt mot varandra tror jag kommer bli otrolig. Jag gillade verkligen de första avsnitten, så tips tips tips.

VECKANS TRÄNING

Jag längtar oerhört efter att kunna springa ute igen, men både vädret och mitt skadade knä sätter stopp för det. Men annars har det faktiskt varit en rätt bra träningsvecka överlag. Jag har fått till förvånansvärt många gruppträningspass (som jag varje gång chockas över hur mycket jag verkligen ÄLSKAR). Framför allt fick jag till ett cykelpass med både Lovisa och Rebecka. Vi skulle ha ett frukostmöte med banken i torsdags så då passade vi på att mötas upp på Sportpalatset, kötta klassen, göra oss i ordning och åka in till Östermalm tillsammans. Hur kul? Mer sådant tack!

VECKANS PANIKENS MORSA

För ett par dagar sedan möttes jag av ett kuvert från kronofogden när jag kom hem. Över hela framsidan fanns ett stort kryss och namnet BERLIN handskrivet i versaler. Förstå vilken panik jag hade när jag slet upp kuvertet. Tack och lov upptäckte jag snabbt att det egentligen var till en kille som flyttat härifrån (varpå dom säkert skrivit mitt namn på istället i hopp om att det skulle komma rätt?). Av en slump hade jag faktiskt hans nummer så jag skickade över en bild och problem solved.

VECKANS MYSIGASTE

I tisdags hade vi omgång nummer 2 av halv åtta hos mig. För en månad sedan var vi ju hemma vid Lovisa och den här gången hemma vid mig. Det var också nästan första gången i år som jag lagade mat... Jag skäms nästa, men ja, det är sanningen. Men som sagt, whatever floats your boat mate.
Anyways, så var det sjukt lyckat och så otroligt mysigt. Som ni ser så var det inget avancerat alls. Och det är lite det som är grejen. Vi hade kunnat slå på stora trumman, lagat 3-rätters, dukat på ett riktigt avancerat sätt och sen kört hela poängsättningen osv. Men för oss handlar det verkligen bara om att umgås utanför jobbet och då finns det vackra i det enkla.

VECKANS NEDRÄKNING

Jag fortsätter på förra veckans. Nedräkningen till Gotland är on med stort O. Och nu är vi så nära att jag till och med måste upp på vinden och plocka fram min väska. Som jag längtar!!

VECKANS BESTÄLLNING

... gick till Mamma i form av ett sms. Mer specifikt var det en lista med rubriken: Maträtter jag vill äta när jag är hemma.
Å ena sidan känner jag mig sjukt bortskämd som skickar en sådan lista, för tro mig, jag är oerhört tacksam över att komma hem och få mat så som jag får. Å andra sidan vet jag att Mamma älskar det.
För er som undrar stod det bland annat påsklunch (obv), fisk med gröna ärtor, grillat och pannkakor (helt vanliga, hederliga sådana).

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin