VECKANS LISTA

Innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Hela fredagen. Efter ett par veckor med mycket motgångar kändes det som att det vände lite i fredags. Jag vaknade med lite mer energi efter torsdagskontraktet, fick än mer efter ett par roliga möten och när jag sen fick avsluta den med AW med världens bästa kollegor (har jag sagt hur mycket jag älskar folket på mitt kontor??) - nej då var livet rätt så bra ändå.

VECKANS SÄMSTA

Jag står kluven mellan den här brutala kylan (nämen snälla, vad hände ens??) och den energilöshet jag känt. Kan det kanske till viss del höra ihop?

VECKANS MÄKLARE

Som sagt, fortsatta motgångar. Det ska uppenbarligen inte vara enkelt nej. Men nu hoppas vi på lite vända segel. I fredags la jag i alla fall ut två nya fantastiska lägenheter. Överst ser ni Furusundsgatan 18 och under Birger Jarlsgatan 104D. Visning på båda på onsdag =)

VECKANS VÄRLDEN ÄR LITEN

Kommer i två.
Nummer 1 kan jag inte gå in på allt för mycket, men vi kan absolut konstatera att Tinder kan få en att råka ut för det SJUUUKASTE. Japp, still in chock efter onsdagens dejt.
Nummer 2 kom fram under torsdags-kontraktet. Kan det vara så att min säljare och den nya köparen är släkt? Efter att min säljare upptäckt köparens polska efternamn (samma som hans mamma har) kom det fram att de båda har påbrå från samma stad i Polen. Jag har ingen koll på varken hur stor eller liten denna stad är, eller hur vanligt eller ovanligt detta efternamn är. Det skulle ju liksom kunna vara två personer som heter Andersson som kommer från Stockholm, men det skulle också kunna vara två personer som heter Berlin från lilla Fröjel. Jag vet inte oddsen. Men det hade varit helt galet om de nu kommer fram till att de faktiskt är släkt.

VECKANS TRÄNING

Den här veckan har träningsvärk varit i fokus - och det älskar vi ju utan tvekan. För första gången på länge hade jag extrem träningsvärk i magen, det efter tisdagens Megaformer. Efter det flyttade värken upp i skulderbladen efter ett snabbt gympass efter spinningen i torsdags. Men den var inget jämfört med känslan i rumpa och ben efter Barry's i fredags och just nu bara väntar jag på hur kroppen snart kommer kännas efter gårdagens combo av GRIT och Combat.

VECKANS SETT

Äntligen har jag hittat en ny serie jag är totalt fast i. Det var faktiskt länge sen jag hade någon annan - är det bara jag eller är det väldigt lite bra serier ute just nu? Men så hittade jag Bridgerton. Och ja, jag är fast. Precis som med Young Royals ligger jag efter då jag struntade i den då jag inte är något jättefan av hela kunga-grejen. But once again hade jag fel. Jag skulle beskriva den lite som 1800-talets Gossip Girl - och älskar't!

VECKANS SVÅRASTE KÖP

Jag ska köpa en ny Ipad för att ha på jobbet. Beslutet kring vilken är dock det svåraste jag behövt ta på länge. När det kommer till mobil och dator är det mycket lättar - ta den nyaste och bästa modellen helt enkelt. Men ipad? Jag ska inte använda den till något direkt avancerat så det behöver inte vara en PRO. Men samtidigt är frågan, kommer jag bli besviken och tycka att den inte gör tillräckligt om jag tar en "vanlig" och inte en Air? Men samtidigt, behöver jag verkligen en air? Jag ska ju fortfarande ha min dator och då kan jag absolut lägga dom tusenlapparna på något betydligt roligare.
När jag sen kommit till beslutet kring modell kommer ju då nästa - tillbehör. En penna ska jag ha till. Behöver jag Apples eller kan jag köpa en billigare? Och Airpods? Ska jag köpa ett par nya gen 2 eller ska man satsa mer avancerat?? Gaaaaaah!

VECKANS GODASTE

Det känns så löjligt, för just nu köper ju alla influencers mackor från Joe & The Juice. Dessutom undrar jag vem fasen som köper en toast för 75 spänn? Inte mitt gamla jag i alla fall. Men här jag i alla fall. En total sucker för dessa ☝🏼

VECKANS NEDRÄKNING

Om en vecka är det bara en halv vecka till jag får åka hem till min älskade ö. Om jag längtar? Tror inte ens jag behöver besvara den frågan.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin