VECKANS LISTA

Innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Nu i helgen har min älskade familj varit uppe och hälsat på. Så mysigt!! Fasen vad jag saknar att ha dom i samma stad och kunna åka över på söndagsmiddag, soffhäng eller helt enkelt bara en kram när man behöver det. Men det gör att de här små stunderna vi får tillsammans så otroligt mycket värda. Underbart nog är det ju faktiskt också påsk snart och då ska jag hem.

VECKANS SÄMSTA

Tre kontrakt som fallit... Det har minst sagt varit en kämpig och framför allt energikrävande vecka på mäklarfronten.

VECKANS NAGLAR

Jag insåg att det minst sagt var dags. Så i måndags bokade jag en tid för att fixa mina naglar. Som vanligt bokade jag tid för french ombre, vilket jag haft nu under snart 1 års tid. Men så ringde dom upp och sa att hon som kunde göra det inte jobbade den tiden jag bokat. När jag insåg att jag inte skulle hinna få till någon annan tid under resten av veckan bestämde jag mig för att göra vanlig fransk istället. Hur trevligt?

VECKANS UTGÅNG

För först gången på 1,5 evighet var jag ute. Och då menar jag ute-ute. Jag går väldigt sällan ut och har knappt gjort Stockholm. Och det är trots att jag bott här i snart 5 år (ursäkta?? Hur sjukt??). Men i fredags var jag ute på stan. AWn som startade på kontoret med bubbel och burgare från Östermalmsgrillen (tips, tips, tips!) och slutade sen på Soapbar. Jag var inte hemma förens efter 03. När hände ens det sist? Enda nackdelen var att det var så packat att det inte gick att dansa. Hoppas det finns mer plats för det när vi nu ska till Mr French på fredag.

VECKANS TRÄNING

Jag jobbar hårt på det här med att hitta balans i kropp och liv, och lyckas mer och mer. Träningsmässigt tycker jag att den här veckan har gått bra. Jag fick faktiskt till årets första vardags-löptur i torsdags. Tänk att solen sken såhär otroligt vackert innan 07 på morgonen. Helt otroligt ju! Att jag sen sprang sönder mitt knä igen är ju en annan femma.... Så nu dröjer det lite till innan jag kan köra nästa vända. Men guuu vad jag längtar!

VECKANS SETT

Äntligen är Robinson igång igen. Woop woop woop! Jag har varit serie-lös länge nu. Liksom inte hittat något jag fastnat i. Så nu djupdyker jag i alla reality-serier jag bara kan komma över.

VECKANS TIPS

Mitt hår har ju än en gång blivit sönderblekt, torrts, fallit av osv osv. Nu har jag använt Nioxin schampo och balsam i 1 månad och märker verkligen otrolig skillnad. Det känns så mycket tjockare och starkare. STORT tips till alla er andra som också jobbar på att ta hand om era skadade hår. Med handen på hjärtat!

VECKANS GODASTE

Precis som förra veckan så fortsätter jag att till 99% leva på proteinshakes till frulle och sen Picards frysta rätter till både lunch och middag. Men så har jag lyxat till det med restaurangsmat flera dagar. Jag inser nu att jag kanske måste sluta se mig själv som en person som väldigt sällan äter ute, hehe. Däremot är jag fortfarande en person som aldrig beställer Fodoora eller köper hem mat till bara mig själv. Vet inte varför det var så viktigt att poängtera, haha. Det jag i alla fall skulle komma till var att jag både åt riktigt goda tapas till middag i torsdags när jag var på date, burgaren från Östermalmsgrillen i fredags, lunch på Reload med Mamma igår och middag på Eatnam med familjen. Men godast var nog ändå lunchen på BodyBuddy med Mamma i fredags. ÄLSKA!!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin