VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

V to the Ä to the D to the R to the E to the T!

VECKANS SÄMSTA

Tvättstuga... Haha! I fredags var jag nästan taggad på att äntligen tvätta igen (vilket jag inte hade gjort på 7 veckor). Klipp till att jag 2 timmar senare la över 40 minuter på att googlea reglerna som gäller kring att installera tvättmaskin i badrum och på alla sätt och vis försöka komma på lösningar kring att sätta det i någon av mina garderober eller vad som när reglerna sa emot det. Men nej, det kommer ej gå.

VECKANS MÄKLARE

Fun fact, det är inte jätteofta jag har budgivningar. Haha! Låter kanske lite konstigt, men väldigt ofta säljer jag mina lägenheter På Gång och där blir det oftast förhandlingar. Men i onsdags styrde jag dubbla budgivningar samtidigt och det var verkligen helt otroligt kul.

VECKANS SER INTE FRAM EMOT

På tisdag ska vi filma en grej på jobbet, och det är något jag verkligen inte ser fram emot. Jag börjar vänja mig med att vara med på bild (ni bah: nehä?? Det har vi inte märkt) men film är en helt annan grej. Vi fick reda på det här för två veckor sedan, men jag har fortfarande inte skrivit ihop mitt manus. Wish me luck!

VECKANS PREMIÄR

Igår vaknade vi, liksom hela Stockholm, till liv och letade oss ut till uteserveringarna. Jag och @isabylund möttes upp och skulle hitta någonstans att sätta oss i solen. Men det var ju lite halvt omöjligt, så istället för att besviket gå från ställe till ställe satte vi oss i skuggan vid Rigoletto. Tips på perfekt people-spotting-ställe!

VECKANS CHECK

Ett av mina Topp 3 mål var att klippa håret, och det checkade jag i fredags. Som vanligt var ordern "Ta så mycket som du behöver, men så lite som möjligt". Hatar, hatar, hatar när det blir kortare... Men det var extremt torrt och slitet, så väldigt behövligt.

VECKANS MÅSTE TA TAG I

Igår insåg jag att jag måste ta hjälp med att deklarera min enskilda fira. Jag påbörjade projektet som ledde från den ena brochyren, till den andra sidan, till det tredje dokumentet hos Skatteverket. En ren djungel. Jag känner lite att jag säkert kan lisa ut det och chansa lite, men risken är stor att det blir fel. Så kanske bättre att bara ta in någon som gör det åt mig.

VECKANS GODASTE

Till 99% lever jag fortfarande på proteinshake till frulle och sen Picards frysta rätter till både lunch och middag, hehe. But hey, whatever floates your boat. Men så åt jag och Ella lunch på Doma i torsdags. Och ja, ni ser ju.

DVECKANS MÅSTE

Jag inser nu att jag verkligen måste gå och fixa naglarna. Utväxten är ju inte att leka med... Jag blev dock så sjukt missnöjd sist jag gjorde här borta hos mig, så jag måste ta mig bort till Fältan. När ska jag nu ha tid med det?

VECKANS KÖP

Jag har gjort det! Jag har köpt den! Langar ett inlägg imorn, så stay tuned.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin