VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Mina kollegor Rebecka och Lovisa. Vi har gjort så mycket mysigt tillsammans. Allt från att ha ätit måltider tillsammans, till att ha tränat och gjort en massa annat. Är så glad att ha dom!!

VECKANS SÄMSTA

Vi skulle också kunna döpa om denna punkt till VECKANS FEELING och enkelt besvara den med ångest. I versaler. Igår vaknade jag till exempel med ett sånt otroligt tryck över bröstet att jag knappt kunde andas. Hoppas det vänder till den nya veckan.

VECKANS GODASTE

Mina måltider har fortsatt varit frysrätter från Picard (alltså vad hade jag gjort utan dom??), så så himla exotiskt är inte det. Meeeen. I tisdags (?) åt jag frukost på Bröd och Salt, och jag kan verkligen rekommendera deras gröt med hjortronsylt, grekisk yoghurt och skummad havremjölk. Mums! För att inte tala om Acaibowlen från Mahalo som vi åt i fredags morse.

VECKANS CRAVE

Eller kanske snarare veckans dille är Granny Smith äpplen. Sådär riktigt krispiga ni vet. Och allra helst ska dom komma direkt ur kylen med. Bästa av allt (bortsett från hur gott det är) är att det också motverkar mitt sötsug. Tro det eller ej, men jag har inte ätit en enda godisbit den här veckan. Och igår åt jag inte en enda sötsak trots att det var lördag. Inte en enda. Inte för att jag kämpade emot, utan helt enkelt för att jag inte hade något sug. Heja mig!

VECKANS VILL LÄRA MIG

Jag har kommit fram till att jag vill lära mig att göra pussmun på bild. Vissa kan bli så sjukt snygga när dom gör det. Jag däremot ser ut som jag vet inte vad. Vi kanske måste pumpa in ett par ml fillers i läpparna innan det, för jag har inte supermycket att leka med, haha. (Obs skämt)

VECKANS BÄST STYRDA

I onsdags var det premiär - Halv åtta hos.
Jag fick ett infall för ett par veckor sedan och skickade ut en kalender-invite till Lovisa och Rebecka med titeln Halv 8 hos. Och i onsdags var det Halv 8 hos Lovisa. Så mysigt! Hon bjöd på en jättegod fetsost-sallad som vi åt sittandes på golvet runt hennes soffbord. 110% vad vi behövde - tid att bara prata sånt som inte är jobb. Bästa!

VECKANS TRÄNING

Det här kan ju vara det oklaraste någonsin, MEN jag har gått på cykel-klass inte bara en gång utan två. Nämen snälla, vem är jag ens? Än sjukare är att jag har tänkt lägga in ett pass i veckan, haha.
Ni behöver inte bli oroliga. Jag har inte helt tappat det utan allt är tack till Lovisa. Det var hon som föreslog torsdags-passet (som hon sen svek men vi bestämt att vi ska köra tillsammans framöver) och hon som drog med mig på cykel intervallerna i fredags.

VECKANS TRÄNINGSEVENT

Ni som följer mig på insta har kanske sett att jag igår var på ett träningsevent med Hannah Andersson (fashionablefit). Dessutom var det ju på Barry's vilket ni vet att jag älskar. SÅ HIMLA KUL!! Jag ska skriva mer i ett separat inlägg, so stay tuned.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin