VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Att lämna Stockholm! Om än för 3 små dagar. Inte för att jag vill bort från staden i sig, men jag behövde ett litet break. Och framför allt behövde jag träffa min älskade, älskade familj.

VECKANS SÄMSTA

Efter att i förra veckan varit fylld med energi så har den här varit en total dipp. Jag har varit deppig (utan att veta varför), haft svårare att ta mig upp på morgonen och bara varit allmänt omotiverad. Håller tummarna för att det vänder nu i veckan som kommer.

VECKANS GODASTE

Jag vill skriva maten på Supper, men som sagt så hade jag nog alldeles för höga förväntningar vilket gjorde att det som egentligen var ”riktigt gott” bara blev ”gott”. Förstår ni vad jag menar? Istället får jag svara fredagens lunch på Slottsholmen.

VECKANS KOST

Ska vi fortsätta på temat mat så vill jag bara slå ett slag för det här som faktiskt är mat. Fasen vad jag äntligen börjar märka skillnad på både energinivå och sötsug sedan jag nu ätit mat (och inte bara fil, flingor, kanelknäcke, kakor osv) till både lunch och middag. Vet ni att jag inte åt något i kategorin godis/snacks/sötsaker i fredags? Hur underbart?

VECKANS RENOVERING

Äntligen är det gjort! Ett nästan 9 månader efter tillträdet har min lägenhet fyra hörn och inte trehörn och ett hål. I måndags lyckades jag också få det målat. Dock gjordes det i mörkret med enbart ljus från TV och liten bordslampa, så håll tummarna för att det är jämn-vitt och inte randigt, haha! Men SÅ SKÖNT!!

VECKANS MÄKLARE

Den här veckan har varit väldigt lugn, kanske på ett sätt jag inte gillar. Och det jag har gjort har inte riktigt gått som jag velat. Men nu laddar vi om och kör järnet den här veckan. Stor visning på måndag, visning på onsdag och sen 3 visningar på söndag. Håll tummarna!

VECKANS TRÄNING

Och där var all pepp för mitt träningsprogam borta. Inte ett enda pass från boken har jag fått in. Istället har jag hittat tillbaka till trappmaskinen och framför allt har jag fått in årets första utomhus löpning. Svinkallt och till stor del längs med E22an, men sååå härligt!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin