VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Jag har känt mig energifylld. Och det hörni - det är sån otrolig lycka!

VECKANS SÄMSTA

Svaret på denna är ju rätt så väldigt självklar. Det är ju verkligen oförståeligt och så otrolig hjärtskärande. Men jag tänker faktiskt att vi lämnar det där och tar våra ansvar med att hålla oss uppdaterade och stötta på alla sätt vi kan.
Så veckans andra sämsta (om än betydligt trivialare) är att min lägenhet är kaos. KAOS. Jag har ju en hantverkare här som hjälper mig att bygga igen väggen där sängen normalt står. Det betyder att alla möbler är tryckta in i ett hörn och jag kommer varken åt att städa/hålla ordning eller att ens byta outfit (fräsch tjej som gått runt i samma outfit 6 dagar i rad...). Han kom i måndags och planerade att vara klar i onsdags vilket hade betytt att jag skulle kunna måla på lördagen och komma på plats idag söndag. Men nej. Han är än en gång påväg hit för att köra en vända till. Håll tummarna för att det äntligen blir klart!

VECKANS GODASTE

Köttbullar kan ju vara det finaste vi har. I fredags gick jag, Lovisa, Rebecka och Jennifer från kontoret vid 14-tiden för att äta en riktig fredags-lunch på Sturehof. Det blev köttbullar laget om. Mm, mm, mmm!

VECKANS KLAPP PÅ AXELN

Som ni vet är jag egentligen inte den som vågar vara social. Men i torsdags fick jag en spontan inbjudan till en AW på ett helt annat mäklarkontor. Min kompis jobbar där, men annars känner jag inte en enda person där. Så jag tänkte ju 100% först säga nej, men så fick jag ett infall, tog mig dit och hade sååå trevligt. Klapp på axeln!

VECKANS FÖDELSEDAGSBARN

Den här veckan har inte varit någon vanlig vecka. Nej för den här veckan har min älskade Mamma fyllt år. Och just idag blir även min älskade lilla sladdis ett helt år äldre. Som jag ser fram emot att få pussa på dom till helgen (när dom faktiskt kommer upp till fastlandet - ihhhh).

VECKANS NYA SUG

Okej, jag kommer självklart inte att agera på det. Meeeeen. Jag är lite sugen på att flytta. Jag trivs jättebra i själva lägenheten, men har insett att jag inte trivs till tusen i området där jag bor. Men 1. jag orkar verkligen inte flytta nu, 2. det finns inget jag vill köpa (nästa lägenhet ska vara en riktig 2a), och 3. jag har inte råd att köpa något annat. Även om min lägenhet har gått upp i värde är det inte ens i närheten av vad jag skulle behöva för att köpa något och jag har inte direkt sparat på samma sätt som jag gjorde inför att jag skulle köpa den här.

VECKANS TRÄNING

Jag tappade mitt nya program... Inte en enda dag följde jag det. Och jag ska vara ärlig är jag inte alls peppad på att ta upp det nästa vecka igen. MEN, jag har haft en väldigt bra träningsvecka i alla fall. I tisdags testade jag dessutom en helt ny cykel-klass på The Place, vilket var så kul.

VECKANS LÄNGTAR EFTER

Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag längtar efter att det ska bli så pass varmt att jag kan börja springa ute igen. Med tanke på att jag ju springer innan jobbet (dvs vid 06) så händer det inte att jag tar mig ut innan det blir ljust och varmt, och inte slask och mörker. Snart så?

VECKANS LÄNGTAR EFTER NR. 2

På torsdag hoppar jag på tåget ned till Västervik där Mamma och Pappa hyrt en stuga. Så hela helgen kommer vi i familjen och Mammas kusin med familj att bara mysa till tusen. God mat, lite sällskapsspel, en massa samtal och tid att bara va. Som jag längtar!!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin