VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Vilken ska jag ens välja? Måndagsglaset på Spesso? Megaformern i tisdags? Kontrakten? Middagen med min syster i fredags? Träningen med Lovisa igår? Jag inser just nu när jag skriver det här att jag lyckats göra en hel del kul trots att jag jobbat ca 24/7. Bra vecka helt enkelt!

VECKANS SÄMSTA

Hmmm. Jag kan nog faktiskt inte komma på något spontant. Att jag saknar min familj?

VECKANS GODASTE

I fredags morse försökte jag först styra upp en taco-kväll hemma vid min syster. Den utvecklades sedan till en sällskapsspelskväll. När jag 30 min senare insåg att jag hade galet mycket jobb checkade jag ut och lämnade över ansvaret till min syster som styrde ihop det hela. Klipp till att den ena efter den andra droppade av och det ställdes in.
Men istället för att gå hem och sätta mig i soffan när mitt kontrakt var skrivet (woop woop) bjöd jag ut min älskade syster på middag. My treat. Jag har länge velat gå på Raw Sushi and Grill så det var på tiden. Och det var PRECIS vad vi båda behövde.

VECKANS TIPS

Sugen på att klippa dig? I December var jag och toppade mig vid Cutters. Så smidigt. Bara drop in, finns lite överallt och alltid till fast pris. Använder du koden xn3rab får du en helt gratis klippning. Den gäller bara en gång, så först till kvarn att använda den =)

VECKANS MÄKLARE

Såld, såld och såld. Den här veckan har gått i hundra. Dt har varit långa dagar och jag insåg i mitten av veckan att jag total-misslyckats med att lägga upp mitt schema. När jag ringde min syster i torsdags klockan 21:03 (sittandes i lägenheten jag precis visat) hade jag 42 olästa sms, 7 missade samtal och 2 aktiva budgivningar. Men igår skrev vi det sista kontraktet och alla mina 3 lägenheter blev sålda innan söndagsvisningarna. Så idag är jag ledig - woop woop woop!

VECKANS BOKADE RESA

I förra veckan fick jag reda på att kontorets Åre-resa är inställd. Jag kan erkänna att jag blev sjukt besviken. Riktigt, riktigt, riktigt besviken. Meeeeen i onsdags fick vi reda på att dom använder den budgeten till en Greklands-resa istället. Ihhhh! Lycka! Så som det ser ut gör Östermalms-kontoret Greklands stränder (?), städer (?) (jag har ingen aning om exakt var vi ska) veckan efter Midsommar. Som jag längtar!

VECKANS TRÄNING

Balans, pepp och motivation är nog orden som definierar veckan. Varierad egenträning, Barry's, GRIT med Lovisa (ÄLSKAR) och framför allt - Megaformern är tillbaka i mitt liv. Lyckan!! Mitt arbetsschema är omstrukturerat och tisdag lunch betyder numera pass med Astrid på The Place.

VECKANS TACKSAMHET

Det här med frysta matlådor från Picard. Det kan vara det bästa jag någonsin upptäckt. Att ha börjat äta mat igen (och inte bara fil, flingor, kakor och bullar) har gjort att mitt sötsug åtminstone har halverats. Jag skäms lite för jag har hela mitt liv stått för att man ska laga mat, och allra helst från grunden och av bra råvaror. Men nu finns varken ork eller intresse och jag lever för dom där små lådorna jag plockar från frysen och kastar in i mikron på 5 minuter.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin