VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Nämen snälla, det är ju rätt så självklart. Ansiktsbehandlingen igår. Alltså jag lever fortfarande på den. Så lyxigt och energigivande.

VECKANS SÄMSTA

Precis som ni fick läsa om ansiktsbehandlingen igår fick ni också läsa om min mage. Även om det (tack och lov) inte är något ihängande utan går över nästan lika fort dom det kom, så är det så sjukt irriterande. Och smärtsamt såklart.

VECKANS GODASTE

Är ni i Stockholm måste ni verkligen besöka Body Buddy. Jag är ingen som brukar gå tillbaka till samma restauranger utan vill nästan alltid testa något nytt. Skulle ni fråga om min favorit är jag inte ens säker på att jag skulle kunna svara på det. Men, en utav dom är utan tvekan Body Buddy. Senaste året har jag nog varit där 4 eller 5 gånger (vilket är MYCKET) för att vara jag, haha!

VECKANS TIPS

Sugen på att klippa dig? I December var jag och toppade mig vid Cutters. Så smidigt. Bara drop in, finns lite överallt och alltid till fast pris. Använder du koden 8fs75u får du en helt gratis klippning. Den gäller bara en gång, så först till kvarn att använda den =)

VECKANS SHOPPING

Igår fick jag ett ryck och åkte till Mall of Scandinavia. Min tanke var att jag skulle köra ett riktigt shopping-race. Men nej. Precis som sist slutade det med att jag inte hittade något. Då kom jag därifrån med en matchalatte och inget mer. Den här gången blev det en matchalatte men också en hårfärg. Mitt hår är så skadat igen att jag vill låta det vila, men utväxten är brutal. Så världens bästa frisör, och tillika vän, gav mig tips på en bra toning jag skall köra med den här gången. Och så ska jag gå till henne om ett par månader och göra något ”ordentligt”.

VECKANS MÄKLARE

Tre nya lägenheter ligger nu ute på Hemnet med mitt namn på. Den ena är en 51 kvm, sekelskiftets, på Odengatan 16A. Är lite lätt kär i den kan jag säga. Nummer två är den 2an på Wittstocksgatan 21 som vi skulle skrivit kontrakt på i förra veckan. Och nummer 3 är en jättesöt 2a på 35 kvm på Valhallavägen 65. Så kul!!

VECKANS FASCINATION

Jag blir verkligen fascinerad över folk. Har man helt och hållet tappat respekten för privat och dygnets timmar? Jag minns fortfarande hur som liten blev tillsagd att inte ringa mina vänner, mormor och morfar eller någon annan efter klockan 21 för att det var för sent. Och det var mina närmsta. Men att ringa en helt okänd mäklare klockan 23:11 bara för att man hittat en annons på nätet (som dessutom legat ute i ett halvår), det är helt okej??
(och nej, det har inte hänt bara en gång).

VECKANS BALANS

Jag är helt ärligt inte säker på att jag någonsin kommer att uppnå balans i mitt liv. Jag är lite av en allt eller inget-person. Oavsett om det kommer till jobb, kost, träning, levnadsmönster eller något annat. Men efter att jag (till slut och freaking äntligen) har börjat äta middag igen känns min kropp i mer balans än på länge. Att jag också lyckades få in ett yoga-pass i torsdags och hållt i mitt nya träningsschema känns fantastiskt! Jag har mer energi än jag haft på länge!

VECKANS SURRENDER

Jag har tid

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin