VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Jag hade verkligen inte förväntat mig det, något mina kollegor fick höra i mitt väldigt oväntade och förvånade "Va??", men jag blev månadens mäklare i Januari på vårat kontor. Det hela baseras på ett poängsystem, så är inget man bara blir helt random på en motivering eller så, utan fair and square. Och som sagt, något jag inte alls hade förväntat mig. Så kul att checka det målet redan årets första månad.

VECKANS SÄMSTA

Inte bara ett, utan två kontrakt har fallit. Så nära, men ändå så långt bort.

VECKANS CHECK

Tredje dosen, vaccinerad och klar. Check! Känns verkligen så skönt. Inte för att jag inte tror att jag kommer åka på det i alla fall, men ändå. Skönt nog blev jag heller inte det minsta dålig. Lite ont i armen, that's it.

VECKANS KRÄNGER

Tradera is the shit och har gjort en stor comeback i mitt liv. Sedan jag påbörjade mitt lilla försäljningsprojekt under min karantän har jag fått in nästan 3000 kr. För att inte tala om att tömt en hel påse på vinden. Älskar't!

VECKANS MÅL PÅ ÄMNET

På tal om att tömma påsar på vinden så har jag nu bestämt att lagom till att jag flyttar ur den här lägenheten skall mitt vindsförråd vara hälften så fyllt som det är nu. Det ligger sååå mycket grejer där uppe som jag inte har använt på jag vet inte hur många år. Jag vet också hur mycket ångest jag hade vid förra flytten kring hur mycket grejer jag har och så vill jag absolut inte ha det igen. Mer minimalism i mitt liv tack.

VECKANS BREAK

Jag behöver er hjälp! Alltid när jag ska hitta på något med en vän så tar vi antingen ett glas eller en fika. I veckan fick jag och Isa för oss att köra bowling istället. Så kul! Nu behöver jag då er hjälp till att komma på fler saker man kan göra. Har ni några förslag?

VECKANS ÄNTLIGEN

Minns ni att jag innan jul lyckades knäcka mitt toalock i två? När jag var hemma på Gotland köpte jag en ny toasits. Så det första jag gjorde när jag kom upp var att montera bort och slänga den gamla bara för att sen inse att den jag köpt inte ens var i närheten av att passa. Så veckan efter kom Pappa förbi och hämtade den, tog tillbaka den till Gotland och lämnade tillbaka den. Det var alltså nästan en månad sedan. Och sen dess har jag varit helt och hållet utan toasits. Jag har alltså suttit på keramiken. Ja, det har varit både kallt och obekvämt. Men jag har har tydligen en gammal toalett och det har varit ett helt projekt att hitta en toasits som passar. Ett projekt jag inte haft tid för.
I fredags kom han förbi, världens i särklass bästa Pappa, men en ny toasits - som passade perfekt.

VECKANS TRÄNING

Sanningens ögonblick: Har jag följt mitt nya schema?
Svar: Yes!! Bortsett från igår när jag körde ett enkelt crosstrainer-pass pga vaccinations arm, har jag lagt om träningen totalt och varje morgon kört stryka enligt schemat. Yay me!

VECKANS SURRENDER

Jag har tidigare varit en person som aldrig över min döda kropp skulle köpa frys-rätter. Never, never, ever. But I surrender. Den här veckan har jag släppt det totalt. Varje lunchlåda på jobbet kommer från Picard och igår fyllde jag frysen med deras färdigrätter. Jag har kommit till insikten att dom faktiskt har rätt så bra mat (förvånansvärt bra näringsinnehåll) och att det ju faktiskt är bättre att jag äter det än 100% skräp.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin