VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Den här veckan är en sån vecka när jag fullkomligt älskar mitt jobb! Det har varit full fart från morgon till kväll. Möten, visningar, budgivningar och dubbla kontrakt. Woop woop woop!

VECKANS SÄMSTA

Även om det har varit en fantastisk vecka så har det varit BARA jobb och inget annat. Jag har vaknat, tränat, gått till jobbet, gått hem, ätit, sovit. That’s it. Lite kul ska man väl ha med? Sen måste jag lägga till soppberget i min hall som bara står och stirrar på mig just nu.

VECKANS GODASTE

Jag skulle nog säga att det finns två utmanare i denna kategori. Dryckes mässigt är det matcha latte. Som jag älskar skiten! Mat-mässigt skäms jag lite över att säga att det är den där frysrätten jag pratade om igår. Alaska pollock och ärt- och broccoli-risotto. Sååå god!!

VECKANS LÄNGTAR EFTER

Fasen vad jag längtar efter att få vakna med ljus utanför fönstret. Som jag hatar när det är bäckmörkt. Man mår liksom illa i hela kroppen. Men som jag och Isa pratade om igår - nu blir det bara ljusare och ljusare. Så snart så.

VECKANS TIPS

Jag klickade i förra veckan hem Clarins Double Serum. And guys! Den är verkligen MAGISK!! Rekommenderar den till tusen! (Såg precis att den är nedsatt hos Åhlens)

VECKANS TRÄNING

Taggad är ordet som definierar min träningsvecka. I måndags la jag om min träning och började följa Sarah Days e-bok. Första veckan är lite ”lugnare”, som en uppstartsvecka. Men bara för att jag gjort något helt annat än det jag är van vid så har jag haft brutal träningsvärk i min lilla rumpa. Och så ska jag ju se till att lägga in Megaformer i min träningsvecka med. Drt gillar vi!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin