VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

STOCKHOLM! Jag vet att det var veckans bästa förra veckan med, men jag kan ju inte säga något annat än att det är det. Älskade, älskade storstad!

VECKANS SÄMSTA

Soooo close, yet so far away. Vi hade ju en visning i måndags. Den gick bra. Riktigt bra. Ett sällskap sa att dom var redo att börja förhandla under tisdagen. Så vi gick därifrån med en bra känsla. Tisdag förmiddag kommer och han skriver att de är beredda att göra en snabb affär men att han är på jobbet och återkommer lite senare. Tiden går och vi hör inget. Han skriver att han fastnat på jobbet och skall höra av sig dagen därpå. Onsdag kommer, inga sms. Efter mycket om och men tror vi att det landat i att hans jobbsituation förändrats och att han inte längre kan lägga budet. Så nära, men så himla långt ifrån.

VECKANS SÖNDAGSVISNING

Back in business! Söndag idag och årets första söndagsvisning is on. En 63-kvadratare på Artillerigatan 26A med egen uteplats. Säljaren är pappa till en av mina tidigare säljare - två riktiga favoriter, så nu håller vi verkligen tummarna för att intressenterna kommer älska lägenheten.

VECKANS ÖNSKAR

Jag önskar verkligen att jag tyckte det var kul att laga mat! Igår satt jag slösurfade lite och snubblade in på en veckomeny med medelhavskost som lät helt otroligt god. För att inte tala om bilderna. Dog lite lätt. Först satt jag och funderade på om jag inte skulle följa den from med måndag, men så insåg jag att jag kommer aldrig lyckas motivera mig själv till att faktiskt laga rätterna.

VECKANS TRÄNING

Till skillnad från resten av Sverige har jag sämre träningsrutiner nu än jag hade under julen. För det första är jag tillbaka till morgonträning. För det andra är ALLA pass på SATS fullbokade (hej Januari...) och som anställd får jag inte boka tidigare än samma dygn som passet är, vilket gör att jag inte kommer in på något pass alls. Och för det tredje hade vi bankmöte i fredags vilket gör att jag inte hinner gå på Barrys innan.
Så jag har mer eller mindre enbart kört crosstrainer. Fy bubblan vad tråkigt.

VECKANS KÖP?

Efter visningen idag skall jag möte upp Isa och Lisa på NK för att både fika och förhoppningsvis (äntligen) köpa min väska. Jag skulle ju slå till fredagen innan jag åkte hem till Gotland men då var den slutsåld. Personalen lovade då att dom skulle höra av sig till mig när den kom in och det har dom inte gjort. Samtidigt tvekar jag verkligen på att dom kommer göra det... Så jag håller tummarna för att den finns!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin